четвер, 11 березня 2010 20:01

Гроші віддають лівою рукою, а беруть правою

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Криворізька ворожка Лілія Хасапєтова розкладає на столі карти і гривні номіналом 20 і 50. Каже, цього року Україна вийде з кризи
Криворізька ворожка Лілія Хасапєтова розкладає на столі карти і гривні номіналом 20 і 50. Каже, цього року Україна вийде з кризи

Ворожка 40-річна Лілія Хасапєтова з Кривого Рогу на Дніпропетровщині допомагає людям принадити статки.

— Часто люди вміють і можуть заробляти. Але перекривають собі матеріальні чакри. Гроші люблять порядок і чистоту. Вони не водитимуться в оселі, де брудно. Не можна ховати купюри в запилену шафу, брудний посуд чи білизну. Ніколи не розбагатіють ті, хто кладе їх під килим, бо топче ногами. Зберігайте їх у білому лляному мішечку на рівні столу.

Кладе на стіл кілька купюр по 5 і 10 грн.

— Не позичайте людям у понеділок і вівторок — увесь тиждень буде збитковим. Віддавайте лівою рукою, а беріть правою. Не  піднімайте копійок, знайдених на перехресті. На них можуть відробляти порчу або, навпаки, накладати. Не розбагатієте, а здоров"я і сили можете позбутися. У понеділок краще на перехресті викинути сім монет по 1–2 копійки, це на достаток. Удома на дно пачки помістіть крупні купюри. Сума має бути непарною, останню парну купюру покладіть у гаманець. Розкривайте його так, щоб ніхто не бачив, скільки маєте грошей. Людське око ласе, може легко зурочити. Не позичайте і не рахуйте купюр увечері. Намагайтеся не давати їх людям до рук — з грішми може піти й удача.

Радить не думати про бідність, не розпочинати розмов на цю тему.

Можуть зрости ціни на житло. Хто хоче придбати нерухомість, варто зайнятися цим зараз

— Не робіть дрібної покупки, аби отримати малі купюри. Вибирайте червоні або рожеві гаманці, це привертає статки. Раніше, щоб у сім"ї накопичувалися гроші, господар садив біля хати дуб. Боялись, якщо на подвір"ї ріс в"яз. Говорили, він приносить в оселю бідність. До мене часто приходять люди, кажуть: "Жив в одній квартирі, гроші водилися. А коли переселився, з роботи звільнили. Нічим навіть заплатити за кімнату". Не кожен знає, що є будинки прибуткові та збиточні. Якщо переїхали в оселю, в якій не водяться гроші, рекомендую поміняти або освятити її.

У першій половині дня нового місяця варто  розміняти у магазині гривню на копійки.

— Знайдіть мурашник, розсуньте його верхівку. Покладіть туди дріб"язок і прокажіть тричі: "Як зсовуються мурашки на мої копійки, так щоб сипалися гроші в мої кишені".

Тасує карти, розкладає на столі за годинниковою стрілкою колом.

— Зараз погадаємо на Україну, — показує на даму в центрі колоди. Навколо неї лежать чотири десятки. — Цього року Україна вийде з економічної кризи. Десятки — це грошовиті карти, вони означають інвестиції. Можуть зрости ціни на житло. Хто хоче придбати нерухомість, варто зайнятися цим зараз. За весну зміліють гаманці водіїв і підприємців, бо буде багато штрафів. Через фінанси влітку буде кілька гучних скандалів. Шкода, але за цей рік різко скоротиться кількість населення. Помиратимуть українці старші 50 років.

Не залишайте на ніч ніж на столі

Щоб не збідніти, не сидіть на столі. Не залишайте на ньому порожніх пляшок, не кладіть ключів та шапки, сумки, не змітайте крихт рукою. На ніч не залишайте на столі ножа. Не тримайте віника в кутку. Ставте його ручкою донизу.

Аби забагатіти, у чистий четвер вимийте підлогу водою, в яку вкиньте монети. У гаманець покладіть червоного папірця. Носіть там одну-дві нерозмінні купюри. Не витрачайте їх, навіть коли взагалі не маєте грошей.

Виходячи з дому, залишайте гроші на дзеркалі. Нехай відбиваються і множаться.

Зараз ви читаєте новину «Гроші віддають лівою рукою, а беруть правою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути