пʼятниця, 07 травня 2010 06:43

Геннадій Чуйко лікує портретом Януковича

Автор: фото: Тарас Подолян
  Киянин Геннадій Чуйко ставить на календар з фотографією президента Віктора Януковича пластиковий стакан з водою. Зарядженою від портрета водою знімає порчу і лікує людей
Киянин Геннадій Чуйко ставить на календар з фотографією президента Віктора Януковича пластиковий стакан з водою. Зарядженою від портрета водою знімає порчу і лікує людей

Киянин 64-річний Геннадій Чуйко лікує всі хвороби портретом президента Віктора Януковича. Він продає книги на букіністичному ринку біля метро Петрівка. У руках тримає газету 1975-го. При собі має дорожню сумку з книжками.

— Прочитайте прізвище Януковича навпаки, — кладе сумку на підлогу, а сам сідає на дерев"яний віз. — Виходить Чивокуня. Так колись українці називали домовиків, надприродну силу. Подумав, що він повинен мати сильну енергетику, і став його портретом лікувати людей. Можу порчу зняти або воду зарядити. Щоб правильно розташувати фотографію, орієнтуємося по галстуку.

Геннадій дивиться на сонце, підіймає догори вказівний палець. Повертає фотографію Януковича так, щоб вузол галстука показував на північ.

— Краще це робити в місячну ніч. Фото ставити так, аби на нього падало сяйво. Потім  покласти на нього стакан із водою і сказати: "Чивокуня, Чивокуня, забери мій головний біль". Ну, чи що у вас там болить. Зранку випиваєте воду, а на ніч нову ставите. За три дні все як рукою зніме. Великим портретом можна повітря у квартирі обеззаражувати.

Продавці сходяться до Геннадія.

— Я Степана зарядив так, то він тепер замість однієї торгівельної точки має вісім, — киває на невисокого чоловіка в натовпі. Той сміється і тікає. — Люди досягають успіху не завдяки розуму, а через енергетику. У кого вона сильніша, той має більше шансів стати багатим і знаменитим. У Сталіна енергетика така була, що люди від його присутності в обморок падали. Можете сміливо брати портрети відомих людей і заряджатися. Жінкам рекомендую розгладжувати зморшки з фотографією Анни Герман. А плоскостопіє з Азаровим лікувати.

Продавці сміються.

Жінкам рекомендую розгладжувати зморшки з фотографією Анни Герман. А плоскостопіє з Азаровим

— Артист Євген Євстигнєєв поїхав лікувати серце в Лондоні. Там йому розказали все про хворобу, та ще й сказали, що за кілька днів може померти. То він помер, не дочекавшись операції. А спробуйте впевнено сказати хворому, що він за день-два встане з ліжка. Люди хочуть чуда.

Чоловік із натовпу просить показати його посвідчення пенсіонера. Геннадій риється у внутрішніх кишенях старої куртки. Випадає календарик із фотографією мера Києва Леоніда Черновецького з написом "Интересы одного чиновника важнее интересов тысячи человеков". Знаходить ламіноване посвідчення. Замість фотографії Геннадія там приклеєне скотчем фото Гітлера в капелюсі.

— Дивуюся неуважності людей. Скільки його не показую — ніякої реакції. Лише раз касир у супермаркеті почала сміятися. Каже, що якесь посвідчення неправильне, але знижку по ньому дала.

Світловолосий чоловік переносить стоси з одного місця на інше.

— Це Стасік, — пояснює Геннадій. — Я по ньому погоду визначаю. Коли він книги під навіс у тупік складає — буде дощ. А коли назад переносить — ясна погода. Я все знаю. У мене прямий зв"язок із космосом. Там мій друг працює. Ми 1972-го у витверезнику познайомилися. Із тих пір він мені багато всього з майбутнього розказує. Приміром, що скоро на заміну нафти прийде нова речовина, схожа на пальмову олію.

Зараз ви читаєте новину «Геннадій Чуйко лікує портретом Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути