вівторок, 29 березня 2016 06:35

Галина Безкоста переписала хату на сусіда

63-річний Анатолій Безкостий із села Чуків Немирівського району на Вінниччині сокирою по голові вдарив сусіда Василя Дядюка, 57 років.

— Посварилися через майно, що залишила тітка Галина Безкоста, — каже сільський голова 54-річний Володимир Кальніцький. — 12 березня торік вона померла у 67. Хату і подвір'я переписала на сусіда Василя Дядюка за тиждень до смерті. Він живе поряд. Іноді допомагав їй дістатися до лікарні й по господарству. Має власну ферму. В цьому ж селі живе її племінник Анатолій Безкостий і сестра Оксана Сільченко. Дітей і онуків Галина не мала. Із сестрою не спілкувалася. Анатолій зловживає спиртним. Мав родину, але вже кілька років живе в Чукові. Його прийняла місцева жінка.

— Переділ майна триває рік. Племінник образився на тітку, що та віддала своє майно чужій людині, — говорить Володимир. — Сестра покійної ходила до обійстя баби забирати якісь свої речі, труби, велосипед. Сусід на неї і племінника постійно гримав. Той сокирою розбив йому лоба.

— Не вперше Толя приходив до мене із сокирою, — каже Василь Дядюк. — Тітка залишила майно мені, бо Толя ненадійний. А він не може з цим змиритися

Триває слідство. Анатолій Безкостий залишився на підписці про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Галина Безкоста переписала хату на сусіда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути