вівторок, 26 липня 2011 05:45

Емі Вайнгаус померла від передозування наркотиками

Автор: фото: REUTERS/Toby Melville
  Британська співачка Емі Вайнгаус почала вживати наркотики у 14 років
Британська співачка Емі Вайнгаус почала вживати наркотики у 14 років

23 липня в лондонському Кемдені знайшли тіло співачки 27-річної Емі Вайнгаус в її будинку. Вона померла від передозування наркотиками.

— Упродовж усіх років своєї кар'єри Емі мала проблеми з наркотиками та алкоголем, — розповідає один з її товаришів. — Вживати наркотики почала в 14 років, коли її вигнали з театральної школи Сільвії Янґ. Цього року планувала влаштувати тур європейськими містами. Та після першого концерту в сербському Белграді менеджери скасували турне. Тоді Емі вийшла на сцену п'яною. Ледь трималася на ногах і кидала мікрофони в залу. На сцені була понад годину, але так і не заспівала. Пішла за куліси лише тоді, коли глядачі почала свистіти.

Співачка народилася в єврейській родині. Її батько був таксистом, мати — фармацевтом. 2007-го Емі вийшла заміж за музиканта Блейка Філдера-Сівіла. За рік її чоловіка засудили до 27 місяців в'язниці за побиття власника пабу. Пара розлучилася.

Емі Вайнгаус називали однією з найуспішніших британських поп-зірок. Її альбом "Блак ту блак" п'ять разів ставав платиновим. Емі  Вайнгаус п'ять разів отримувала премії "Греммі". Її статки оцінювали в 10 млн фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «Емі Вайнгаус померла від передозування наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути