четвер, 15 листопада 2012 05:00

Дженніфер Лопес замовила рибу трьох видів

Автор: фото надане організаторами концерту
  Американська співачка й акторка Дженніфер Лопес приїхала в Київ з матір’ю, двома дітьми та коханим
Американська співачка й акторка Дженніфер Лопес приїхала в Київ з матір’ю, двома дітьми та коханим

Дженніфер Лопес за півтори години концерту перевдягається сім разів. Вихиляє сідницями. На $1 млн кілька років тому застрахувала цю частину тіла.

— Ну, незря застраховала. Она по телику и в журналах худее, чем в жизни, — каже про американську співачку один із глядачів.

Лопес заспівала у вівторок у столичному Палаці спорту в рамках її світового турне "Танці знову". Квитки коштували від 600 до 7900 грн.

Зал заповнений. У найдорожчих рядах сидять співачка Ані Лорак зі своєю кумою, депутаткою-"регіоналкою" Іриною Бережною та бізнесмен Володимир Самсоненко із дружиною, однією з колишніх учасниць гурту "ВІА Гра" Сантою Дімопулос.

Дженніфер, спізнившись на годину, виходить на сцену в тілесному блискучому комбінезоні. Співає й одночасно англійською вигукує: "Привіт, Київ!". Після другої пісні їй несуть квіти та м'які іграшки.

— О Боже, всього так багато. Я обов'язково заберу додому, — каже 43-річна Дженніфер Лопес і просить айфон в одного з гостей. Фотографує себе з квітами і віддає назад. Зал зривається оплесками.

Наприкінці виступу Дженніфер спілкується з глядачами. Запитує, чи все подобається, про що ще хочуть із нею поговорити.

— А як вашою мовою буде слово "любов"? — після запитання дає мікрофон глядачці.

Та каже:

— Я тебе кохаю.

Лопес тричі повторює:

— Я тебе кокаю.

Після концерту в холі Палацу спорту за 50 грн продають диски з автографом співачки, брелоки й магніти з її зображенням. Футболки та майки коштують по 250.

Лопес прилетіла до Києва в понеділок увечері своїм приватним літаком із Москви. Там напередодні дала два концерти.

У Києві жила в президентському номері готелю "Прем'єр Палац". Доба в ньому коштує $4 тис. Разом із нею були діти 4-річні близнюки Емма і Макс та коханий Каспер Смарт. Дженніфер замовила рибу трьох видів: палтус, сібас і тілапію. На гарнір мала бути чорна квасоля, макарони твердих сортів, коричневий рис, злакові пластівці. З напоїв — сік кокосу та алое, вода марки "Пента". В Україні такої не продають — замовляли з Європи. 0,5 л коштує $30.

У день концерту опівдні Дженніфер Лопес побувала в столичному Пасажі. Ходила бутиками "Шанель", "Луї Віттон", "Прада". Однак із крамниць вийшла з порожніми руками. Мати співачки Ґваделупа, яка з онуками прилетіла з Маямі, у магазині неподалік готелю купила дітям вишиванки.

На репетицію Лопес вийшла з готелю о 16.00. Була одягнута в чорне пальто, кеди, рожеві спортивні штани, на голові — чорна кепка та окуляри від "Діор".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес замовила рибу трьох видів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути