вівторок, 13 листопада 2012 05:15

Черновецький продає будинок за 20 мільйонів доларів

Колишній мер Києва 60-річний Леонід Черновецький продає свій будинок в Кончі-Заспі неподалік столиці за $20 млн.

Триповерховий будинок стоїть на 45 сотках землі на березі річки Козинка. На подвір'ї є два великі гаражі, фонтан, дитячий майданчик, басейн, власний пляж і вихід до річки. По сусідству живе син Степан, а невдовзі сюди планує пересилитися й донька Христина. За рік їй звели дім у стилі хай-тек. Такий коштує близько $4 млн.

— Не можна оцінювати вартість будинку за тим, як він виглядає зовні, — каже експерт ринку нерухомості Віктор Месін, 45 років. — Коробку можна вигнати і за 200 тисяч доларів. А от усередині начинку можна зробити на кілька мільйонів. Чи знайдеться покупець на це все? Його будуть продавати не один місяць. Це так само, як обручка, що коштує 50 мільйонів доларів. Вона півстоліття може лежати в ювелірному магазині, доки дочекається покупця. Людям, в яких є такі гроші, дешевше придбати ділянку і збудувати те, що вони хочуть, а не жити в тому, що хотів Черновецький. До того ж це вже вживане майно. Максимальна ціна такого будинку — 5-6 мільйонів.

Екс-мер із другою дружиною, 41-річною Оленою Савчук, живуть на дві країни — у Грузії та в Ізраїлі. Торік у грудні Леонід Черновецький офіційно розлучився із першою дружиною 57-річною Аліною Айвазовою. Кажуть, що своє майно, а це цілий під'їзд у пров. Кріпосному в центрі Києва, 2-кімнатна квартира на вул. Льва Толстого, перші поверхи на вул. Червноармійській і бульв. Лесі Українки, вони розділили навпіл.

Торік журнал "Форбс" оцінив усе майно Леоніда Черновецького в $745 млн. Він посів 15-те місце в сотні найбагатших українців.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький продає будинок за 20 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути