вівторок, 26 липня 2011 05:15

Через коханку Меладзе потягли до суду

Автор: фото з сайта www.eg.ru
  Альбіна Джанабаєва зі своїм 6-річним сином Костею. Кажуть, батько хлопчика співак Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва зі своїм 6-річним сином Костею. Кажуть, батько хлопчика співак Валерій Меладзе

46-річний Валерій Меладзе побив російського фотографа Євгенію Гусєву. Вона зняла, як співак обіймався і цілувався з учасницею групи "ВІА Гра" 32-річною Альбіною Джанабаєвою.

— Меладзе, побачивши камеру, почав лаятися, а потім погнався за мною, — розповідає фотограф. — Співак був нетверезим. Він наздогнав мене на дорозі, штовхнув і я впала на асфальт. Побила коліна та руки. Меладзе матюкався, хотів забрати фотоапарат. Я кричала, що віддам йому флешку, і він погодився.

Подію відзняла камера зовнішнього спостереження. На записі видно, як Меладзе біжить за жінкою, потім штовхає її і тягне за волосся, намагаючись відібрати камеру.

— Мені пощастило, що з'явився перехожий. Він запитав у Меладзе: "Що ж ви робите?". Я в той момент утекла. Далі під'їхав джип золотистого кольору. У ньому сиділа Джанабаєва.

Євгенія збирається подати на Валерія до суду. Міліціонери не виявили побоїв на тілі фотографа. Якби вину співака довели, йому загрожували б шість років тюрми.

Це вже не перший напад співака на журналістів. На початку цього року він запустив каменем у машину київських кореспондентів.

Меладзе зустрічається із Джанабаєвою сім років. Альбіна виховує їхнього спільного сина — 6-річного Костянтина. Пара стосунки приховує.

Зараз ви читаєте новину «Через коханку Меладзе потягли до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути