вівторок, 09 листопада 2010 03:47

Батькові Руслани подобається її голий живіт

— Білєти по 200 гривень потрібні? — пропонує 40-річний чоловік на сходах столичного Палацу культури і мистецтв.

3 жовтня там відбувся благодійний концерт, присвячений 70-річчю британського співака, учасника групи "Бітлз" Джона Леннона. Зібрані кошти підуть на допомогу безпритульним дітям.

Співачка 37-річна Руслана проходить через службовий вхід. Вона в білому короткому топі з відкритим животом. Її зупиняє дівчина:

— Навіщо ви вдягаєте такі відверті наряди? Жодного разу не було, щоб пупок був закритим.

— До речі, вибачаюся за пупок, — сміється та, дивлячись на свій живіт. — Доки мої наряди витримують цензуру батька, я абсолютно спокійна. Все, що в мене є, натуральне. Я ніколи не накачувала собі силікон. На одному з концертів організатори попросили прикрити пупок. Я вдягла костюм від дизайнерки Роксолани Богуцької, де закрите все абсолютно. Дуже пристойно, в класичному стилі.

Моє сонце, приїхав уже, — цілує свого чоловіка Олександра Ксенофонтова.

Запрошує його на повільний танець перед сценою. За ними спостерігає боксер 34-річний Володимир Кличко. Він прийшов разом з двома охоронцями. Обоє йому по плече.

— Я коли була маленька, співала у львівському ансамблі "Усмішка", — продовжує Руслана. — У сім років мама віддала. Уявляєте, малі діти грали на гітарах, барабанах, трубах і саксофонах. Це був єдиний по-справжньому сучасний дитячий гурт на всю Україну. Співали "АББУ", "Боні Ем" і "Бітлз". Я ще не знала англійської, тому заучувала слова напам'ять.

Співак Іван Дорн, 22 роки, вчить слова з папірця:

— Співатиму "бітлів" з гуртом "Алібі". Дівчата класні. Але мені попалася пісня, яку я зовсім не знаю. Якщо забуду слова, співатиму під ніс чи ла-ла-ла. Таке часто буває на концертах.

Їхній виступ слухає 42-річний Андрій Кузьменко з гурту "Скрябін", танцює під музику:

— Я не великий фанат "Бітлз", але Ваня й "Алібі" класно їх забацали. Я люблю електронну музику. "Бітли" — уже затягані. Але гляньте, зібрався повний зал. Я бачив тільки два вільних місця. Мабуть, ті люди пішли в туалет.

Співачка Гайтана, 31 рік, виконує пісню ліверпульської четвірки "Сандей":

— То була перша пісня, з якою я виступила на великій сцені у 15 років. Тоді мене помітили продюсери. Також співала "Бітлз" у барі, заробляла перші грошенята.

Із Каліфорнії взяти участь у концерті прилетів американський співак Рей Хортон. З аеропорту подався на репетицію. За лаштунками його супроводжує висока білявка. Всього за вечір пролунали 25 хітів "Бітлз".

Зараз ви читаєте новину «Батькові Руслани подобається її голий живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути