Ексклюзиви
середа, 11 травня 2016 00:20

Артем Оберемчук переніс шість хіміотерапій

Автор: ФОТО З САЙТА www.vk.com
  Гроші на ліку­вання ­Артема ­Оберем­чука з села Дядь­ковичі на Рівненщині збирали футболісти місцевого клубу ”Верес”
Гроші на ліку­вання ­Артема ­Оберем­чука з села Дядь­ковичі на Рівненщині збирали футболісти місцевого клубу ”Верес”

24 квітня у відділенні онкогематології Рівненської дитячої обласної ­лікарні помер 12-річний Артем ­Оберемчук. Торік у нього діагностували саркому лівої стегнової кістки.

— Нога почала боліти в сина давно, — розповідає мати 34-річна Ірина Оберемчук. — Не звертала на це уваги, бо він займався футболом. Списувала все на розтягнення м'язів. У лютому торік Артем перехворів на вітрянку. Після того став скаржитися на сильні болі в лівій нозі. Навіть спати не міг. У районній лікарні зробили рентген і направили в обласну. Потім був Київський інститут травматології. Там у сина діагностували онкологію й направили у столичний Інститут раку. Переніс шість курсів хіміотерапії і дві операції.

Артем навчався у шостому класі в селі Дядьковичі Рівненського району. Жив із матір'ю. Батьки розлучилися, коли хлопцеві було 5 років. З першого класу відвідував секцію футболу. Торік Артема назвали 12-м гравцем рівненського футбольного клубу "Верес". ­Футболісти провідували хворого, збирали гроші на лікування.

— Артем почав буцати м'яча 4-річним, — каже Ірина Оберемчук. — Мріяв попасти в юнацьку збірну "Динамо". Хвороба зруйнувала всі його плани. Лікарі кололи йому сильні знеболювальні.

Зараз ви читаєте новину «Артем Оберемчук переніс шість хіміотерапій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути