середа, 31 серпня 2011 09:26

Арсеній Яценюк смажить дружині омлет

Автор: фото: Ольга Камєнєва
  Терезія Яценюк, дружина екс-спікера Арсенія Яценюка, вихідні проводить з доньками Софією та Христиною на дачі під Києвом
Терезія Яценюк, дружина екс-спікера Арсенія Яценюка, вихідні проводить з доньками Софією та Христиною на дачі під Києвом

Із 41-річною Терезією Яценюк зустрічаємося об 11.00 в офісі благодійного фонду "Відкрий Україну". Він належить її чоловіку Арсенієві Яценюку. Терезія — голова Наглядової ради фонду. Допомагає заробітчанам та їхнім дітям, надає гранти українським письменникам для перекладу книжок іноземними мовами.

Секретар приносить каву.

— Взагалі сама готую їжу, — розповідає. — Продукти купую на Володимирському або Печерському ринку. Мене там усі знають. Намагаюся готувати по 3 години на день. У мене фантастично готувала бабуся, мати прекрасно готує. Сім'я на сніданок любить млинці з яблуками. Готую їх часто, додаю корицю чи лікер для чоловіка. Нещодавно готувала тирамісу, італійську пасту. Арсеній не готує. Хіба що свій фірмовий омлет на вихідні. Але він любить купувати продукти.

Маю слабкість — кухонні прилади. Я в курсі всіх новинок. Наприклад, у мене є німецький термо-мікс. Коштує близько 5 тисяч гривень. Це універсальний прилад — змішує, нарізає і готує при температурному режимі від 30 до 130 градусів. Дуже економить час для приготування.

У Яценюків двоє доньок — 7-річна Софія та Христина, 11 років. З ними Терезія часто їздить до родичів у село на Житомирщині.

— Я провела у селі більшу частину дитинства. Там жила татова сестра. Місяць ми з батьками проводили на морі, а решту літа — в селі. Я мала кілька обов'язків. Треба було мити підлогу. Причому так, щоб не було білих плям. Тітка перевіряла. Якщо бачила плями, треба було перемивати. Це було у радянські часи, уявляєте, які тоді були ганчірки, швабри.

Улітку вихідні родина проводить на дачі під Києвом. У місті живуть в одному з центральних районів. У дворі школа, до якої ходять доньки.

Зараз ви читаєте новину «Арсеній Яценюк смажить дружині омлет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути