середа, 28 серпня 2013 07:15

Аркадій Войтюк змусив наречену лікувати нирки

— Батько сказав, що женитися треба не раніше 27 років. Але це трохи пізнувато. Якщо людину люблю, то яка різниця, коли одружуватися, — каже співак 24-річний Аркадій Войтюк. У вересні візьме шлюб із танцівницею 23-річною Юлією Сахневич. Аркадій брав участь у цьогорічному музичному конкурсі "Нова хвиля". Посів 14-те місце. Юлія була партнеркою російського актора Микити Джигурди в шоу "Танці з зірками".

До кав'ярні на Контрактовій площі в Києві співака білим "фольксваґеном" привозить наречена. Одразу їде у справах. Аркадій у джинсах та сірій футболці. Має зачіску-ірокез.

Пара познайомилася 2011-го на шоу "Х-фактор", де Войтюк увійшов до десятки найкращих артистів. Юлія ставила номери і танцювала в балеті.

— Пам'ятаю, ми поїхали в тур "Х-фактора". Довго добиралися з Тернополя до Черкас. У Юлі заболіли нирки. Температура піднялася до 39, ніхто не допомагав. А я закінчив медичний інститут. Почав збивати їй температуру. Коли повернулися до Києва, завіз її у лікарню. Змусив здати аналізи, перевіритися. Так ми почали спілкуватися ближче. Але Юля до себе не дуже підпускала. У мене язик добре підвішений, постійно грав у кавеенах. Та коли бачив її, щелепа падала, і нічого не міг сказати.

Пара разом понад рік. Скромне весілля планують зіграти у Києві.

— Не хочу бачити там людей, які заздритимуть. Хороших товаришів маю з тернопільської команди КВК "Віп". Це та банда, яка допоможе мені в будь-який момент, — продовжує Аркадій. — Юля для мене зараз основа. Якби не її жіноче плече, не знати, що було б. Допомагає мені в усьому. Ідея поїхати на "Нову хвилю" була її. Я ніколи не наважився б. А вона сказала: "Взяв і подав заявку. А раптом пройдеш". Так і сталося.

Аркадій родом із волинського міста Ковель. Батько — гінеколог, мати працює в школі бібліотекаркою. Має молодшу сестру Вікторію. Юлія — киянка. Професійно займалася бальними танцями, є чемпіонкою України та Європи.

Зараз ви читаєте новину «Аркадій Войтюк змусив наречену лікувати нирки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути