понеділок, 16 серпня 2010 22:48

Анні Пославській порадили поправитися на два кілограми

Автор: фото з сайта www.blik.ua
  Американський кутюр’є знімає мірки з моделі Анни Пославської, яка у Лас-Вегасі представлятиме Україну на конкурсі краси ”Міс Всесвіт-2010”
Американський кутюр’є знімає мірки з моделі Анни Пославської, яка у Лас-Вегасі представлятиме Україну на конкурсі краси ”Міс Всесвіт-2010”

22-річна Анна Пославська прилетіла в Лас-Вегас. 23 серпня вона представлятиме Україну на конкурсі краси "Міс Всесвіт-2010". Дівчина привезла з собою чотири валізи одягу і косметики.

— Нас оселили в шикарному готелі "Манделей бей ресорт", де й проходитиме конкурс, — розповідає. — Моє ліжко стоїть просто біля вікна. Вид із нього шикарний, тому не закриваю штори на ніч. Зранку йду на репетиції. Сукні треба змінювати тричі на день. Привезла півсотні коктейльних і вечірніх платтів.

Перед конкурсом Анні порадили поправитися на 2 кг. Модель наростила м"язи в області грудей і сідниць.

— Щоб не загубитися серед фігурних бразилійок і латиноамериканок, у яких усе на місці від природи, я набрала кілька кілограмів. Зі мною займалися найкращі тренери та дієтологи. Тортиками не об"їдалася. У мене такий організм, що від солодкого не поправляюся, а вигляд шкіри псується. Щодня сиділа по 3 години у спортзалі. Махала гантелями, крутила педалі на велотренажері, бігала на біговій доріжці, пропливала по кілька стометрівок у басейні.

У конкурсі візьмуть участь 80 жінок із різних країн світу.

— Я живу в одному номері з канадкою Оленою. Приємна дівчина. Трохи вища за мене. У мене зріст 180 сантиметрів. Із Лєною мені пощастило, бо дівчата тут різні. Характер поки що ніхто не проявляв. Не подають виду, що їм важко. Із багатьма я здружилася. Вечорами збираємося у просторій кімнаті відпочинку. Там завжди багато напоїв, фруктів і солодощів. Іноді балакаємо допізна. Із моменту приїзду всім конкурсанткам заборонили самим виходити в місто. За порушення правил можуть виключити з конкурсу. Нещодавно водили на прогулянку в Парк акул. Репетиції часто затягуються допізна. Нас вчать танцювати, виходити на сцену в певному порядку. Програма розписана до секунди. Нещодавно знімали мірки. Деякі сценічні костюми досі дошивають американські кутюр"є. Під час презентації національного вбрання я одягну сукню з дозрілих колосків. Її два місяці шила київська дизайнерка Марина Асаулюк.

Сукні треба змінювати тричі на день

У травні Анна літала у США до президента конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Олександри Ніколаєнко, 28 років.

— Олександра запросила мене на конкурс "Міс США-2010". Там познайомила з американським мільярдером Дональдом Трампом, власником конкурсу "Міс Всесвіт". До зустрічі готувалася кілька місяців, щоб справити на Трампа найкраще враження. Перед поїздкою на тиждень літала засмагати в Єгипет. Після конкурсу з Олександрою влаштували шопінг. Купили кілька нарядів.

Каже, що ніколи не мріяла бути моделлю.

— Не я вибрала цю кар"єру, а вона мене. Із дитинства через високий зріст рідні радили піти в модельний бізнес. У модельне агентство влаштувалася, коли приїхала вчитися у столицю з Нової Каховки. Подіуми і конкурси краси для мене тимчасове хобі.

Пославська навчається на спеціальності "керування міжнародним бізнесом" економічного університету ім. Вадима Гетьмана.

— Після закінчення університету мені б хотілося стати диктором новин або створити програму для дітей.

Анна перемогла в конкурсі "Міс Україна-Південь-2009". Стала "Міс глядацьких симпатій" на конкурсі "Міс Україна-2009".

Зараз ви читаєте новину «Анні Пославській порадили поправитися на два кілограми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути