вівторок, 02 жовтня 2012 05:45

Андрій Джеджула написав заяву в міліцію

Автор: Фото з сайта www.livestory.com.ua
  Співачка Санта Дімопулос два роки жила у цивільному шлюбі з телеведучим Андрієм Джеджулою (на фото). Після весілля з київським бізнесменом Володимиром Самсоненком узяла його прізвище
Співачка Санта Дімопулос два роки жила у цивільному шлюбі з телеведучим Андрієм Джеджулою (на фото). Після весілля з київським бізнесменом Володимиром Самсоненком узяла його прізвище

Телеведучий 33-річний Андрій Джеджула написав заяву в міліцію, де звинуватив колишню цивільну дружину, співачку 25-річну Санту Самсоненко, у підробці документів, незаконному вивезенні їхнього спільного сина за кордон, а також у махінаціях із квартирою.

— Я би не мав до Санти претензій, якби в нас була законно підписана згода, коли і скільки часу я і вона мають проводити з дитиною. Так, хлопчик був зі мною майже все літо, але на мій день народження Санта його не відпустила. А потім підробила мій підпис і вивезла дитину за кордон на своє весілля, — каже Андрій.

21 вересня Санта Дімопулос вийшла заміж за київського бізнесмена 32-річного Володимира Самсоненка. Дводенна весільна церемонія пройшла в Італії. Санта два роки прожила в цивільному шлюбі з Джеджулою. Має сина 4-річного Даніеля.

— Коли Санта їде на гастролі, віддає сина своїй матері чи няні, тоді як він може залишатися зі мною. У дитини купа алергій, син постійно сидить на дієтах. Навіть шоколаду не куштує у свої 4 роки. У мене вдома лежить його медична картка завтовшки в чотири пальці.

— Квартиру ми із Сантою купували на двох, давали по половині грошей, — продовжує Андрій. — Як розійшлися, я викупив її частину, віддавши Санті гроші. Але коли прийшов реєструвати квартиру в БТІ, дізнався, що вона в арешті вже 10 місяців. Бо Санта порушила контракт з одним з українських телеканалів. Тобто продаючи свою частку, вона знала, що майно арештоване.

Санта на своїй сторінці в соціальній мережі пише, що Андрій поводиться так через ревнощі, бо не може пережити її заміжжя:

"У день мого весілля Андрюша вкрав із-під під'їзду машину моєї мами — "мазду", яку подарував мені п'ять років тому".

— Машину я не крав, а забрав, бо вона записана на мене, і я її законний власник. Тим більше, на ній їздила не Санта, а її мати, — говорить Андрій Джеджула.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Джеджула написав заяву в міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути