вівторок, 27 березня 2012 05:00

"95 квартал" випустив Тимошенко на волю

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Пародист Віктор Пікалов грає Віктора Януковича, який розмовляє з портретом екс-прем’єра Юлії Тимошенко, під час зйомок розважальної програми ”Вечірній квартал” у столичному палаці ”Україна”
Пародист Віктор Пікалов грає Віктора Януковича, який розмовляє з портретом екс-прем’єра Юлії Тимошенко, під час зйомок розважальної програми ”Вечірній квартал” у столичному палаці ”Україна”

— У них на сцене постоянно голые девушки танцуют. Посажу жену подальше и буду их рассматривать, — 57-річний Олег Іванович у гардеробі столичного палацу "Україна" бере напрокат бінокль за 20 грн. За півгодини там почнуться зйомки розважальної програми "Вечірній квартал".

Разом із дружиною і товаришем Олег Іванович іде у буфет. Купують три бутерброди з лососем по 30 грн, із сумки дістають пляшку грузинського вина.

— Такі концерти ніколи вчасно не починають, — додає Олег Іванович. — Через проїзд кортежу Януковича ввечері в Києві страшенні затори.

Розливає вино у пластикові стакани. Каже тост:

— Вип'ємо за те, щоб такі президенти зникли з лиця землі.

Квитки на концерт коштують від 250 до 1400 грн. Їх розкупили за тиждень.

— На 8 Березня хрещений подарував чотири квитки у перший ряд, — говорить киянка 37-річна Олена Вітер. На концерт прийшла з чоловіком і донькою Оленою, 6 років. — Він теж з нами прийшов. Послали його в підземний перехід за водою. Тут купувати нічого не будемо. Де ж це бачено, щоб півлітрова пляшка води коштувала 20 гривень.

Концерт починають із 40-хвилинним запізненням. Голос із-за лаштунків просить вимкнути мобільні телефони і витягти з рота жувальні гумки.

36-річна Наталія Шилко з першого ряду бере із сумки дзеркало, фарбує губи.

— Сховай телефон, — каже сину Богданові, 11 років. На мобільному він грає у гру "Важко бути Богом". — Папа купив такі дорогі білєти, а ти мобілку достав. От поїдеш до бабушки, вона спитає, шо на концерті бачив. Шо ти їй розкажеш?

На сцену виходить пародист 35-річний Віктор Пікалов. Він грає Віктора Януковича.

— Ми вирішили випустити вас із в'язниці, — говорить Олені Кравець, яка зображає Юлію Тимошенко. Вона у червоній сукні з косою на голові.

— Це якась пастка? — запитує.

— Яка Паска, Юліє Володимирівно? Її будемо святкувати у квітні.

— Забула в машині фотоапарат, треба їх хоч на мобільний зняти, — 44-річна Вікторія Сергіївна у першому ряді шепоче на вухо своїй свасі Ірині Володимирівні, 47 років. — Квитки на концерти ніколи не купую. Усі знають про мою любов до концертів. Іншим на свята дарують побутову техніку, а мені білети. Наприкінці березня йду в Жовтневий палац на концерт Володимира Співакова і Джамали, а у квітні слухатиму Ніно Катамадзе.

На сцену виходить російський пародист 35-річний Максим Галкін. 15 хв. співає, 10 хв. розповідає анекдоти.

— Максиме, вам треба очистити кадр, — ведучий Володимир Зеленський намагається зігнати його зі сцени.

Артист не реагує. Зеленський викочує на сцену чемодан, показує Максимові на лаштунки:

— Вам час іти. Я зібрав ваші речі.

Зараз ви читаєте новину «"95 квартал" випустив Тимошенко на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути