вівторок, 20 березня 2012 00:45

100 охоронців привели Клички до кінотеатру

Автор: фото: АНДРІЙ ШМАТОВ
  Боксер Володимир Кличко роздає автографи у столичному кінотеатрі ”Батерфляй Ультрамарин” перед прем’єрою фільму ”Кличко”. Фанатів стримують охоронці
Боксер Володимир Кличко роздає автографи у столичному кінотеатрі ”Батерфляй Ультрамарин” перед прем’єрою фільму ”Кличко”. Фанатів стримують охоронці

— Охорона тут скрізь, навіть за вашою спиною, — каже кремезний чоловік у чорному костюмі й лакованих туфлях у столичному кінотеатрі "Батерфляй Ультрамарин".

15 березня тут показують фільм "Кличко". Автограф-сесію чемпіонів світу з боксу Володимира та Віталія Кличків запланували на 18.30. У коридорі тупцяють 300 киян.

— Утекла раніше з пар, щоби прийти першою, — 21-річна Віталіна Кравченко тримає рожеву герберу і фотографію Володимира. — Більше години чекаю. В дитинстві більше подобався Віталій. Коли він одружився, переключилася на Володю.

Охоронці просять людей розступитися, аби боксери могли пройти. Фанати утворюють живий коридор. За боксерами йдуть 14 охоронців. Загалом по кінотеатру їх іще 86.

— На рингу вони виглядають такими кремезними, а насправді не такі вже й страшні, — каже студент 19-річний Михайло Сидоров. — Вовка за мене всього на 10 сантиметрів вищий.

— Рад, что вы пришли, — каже російською у мікрофон Володимир Кличко, 35 років. Присутні аплодують, кричать і свистять. — Люди люблять різні фільми. У цій стрічці є все: екшн і драматургія. Багато моїх знайомих плакали, коли дивилися.

Картину знімав німецький режисер 43-річний Себастьян Денхардт. Фільмував в Україні, Німеччині, США, Канаді, Швейцарії та Казахстані.

— Познайомилися із Себастьяном у тренувальному таборі в Альпах, — згадує Володимир. — Я тоді смажив м'ясо на грилі. Запропонував йому перекусити. Ми поговорили, і я зрозумів, що цей режисер зможе зняти круте кіно. Знімальна група супроводжувала нас у тренувальних таборах, роздягальнях, приїжджала додому. Всі кадри робили з першого дубля, без репетицій.

Перший підпис Віталій ставить на червоних боксерських рукавицях, які приніс 53-річний Олександр Кривоносов, помічник ректора університету "Україна".

— Їх мені Клички подарували два роки тому, коли були на зустрічі зі студентами нашого університету, — Олександр Сергійович ховає рукавиці в пакет. — На них розписався лише Володимир, Віталія забув попросити. Тепер маю автографи обох братів. Пообіцяли ще раз відвідати наш вуз у квітні.

— Освободите двадцатый выход, чтобы Виталий мог выйти, — каже у рацію охоронець. Повторює тричі. — Ну что ты, как всегда, тормозишь?

Крізь натовп пробирається до боксерів. Півхвилини розмовляє з охоронцями. Вони починають розштовхувати людей.

Віталій залишає кінотеатр перший. Каже, спізнюється на літак до Тернополя. Наступного дня там презентуватиме стрічку.

Володимир роздає автографи ще 20 хв.

— Такого ажіотажу в нас ніколи не було, — прибиральниця 52-річна Тамара Василівна тримає віник і совок. — Половина працівників повідпрошувалися з роботи, щоб забрати зі школи дітей і привести на Кличків.

Зараз ви читаєте новину «100 охоронців привели Клички до кінотеатру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути