середа, 16 листопада 2016 13:37

"Народ перестав читати книжки. Зараз у тренді читати е-декларації"

Що пишуть про електронні декларації в соцмережах і на форумах

Більшість із наших держиморд не задекларували і малої частки того, чим володіють. До прикладу – декларація гаранта. По реєстрації його офшорних компаній школярі могли б вивчати географію. Вірю, що справжня українська влада конфіскує їх. А зараз хай москалі з нас підсміюються, кого ми на хвилі революції привели до влади.

Михайло Кепещук, Долина, Івано-Франківська область, Facebook

Наші депутати й держслужбовці живуть у паралельній реальності. Вони ж декларують лише те, що, на їхню думку, є нормальним. А фізики досі шукають докази її існування, лохи.

Сергій Томак, Київ, Facebook

Народ перестав читати книжки. Зараз у тренді читати е-декларації.

Світлана Думка, Львів, Facebook

  ”Переконуюсь у правоті чоловіка, який сказав: у ненависті пересічного українця до корумпованої влади лежить банальна заздрість до людей, які мають можливість вкрасти більше, ніж ти”, – пишуть у соцмережі. Художник Володимир Казаневський бачить це так
”Переконуюсь у правоті чоловіка, який сказав: у ненависті пересічного українця до корумпованої влади лежить банальна заздрість до людей, які мають можливість вкрасти більше, ніж ти”, – пишуть у соцмережі. Художник Володимир Казаневський бачить це так

Треба внести зміни у виборчий бюлетень. Навпроти прізвища кожного кандидата писати, скільки у нього вдома кешу, землі, годинників, церков і кріпаків. І поруч ще одна графа – скільки років на держслужбі.

Олександра Балдуняк, Київ, "ВКонтакте"

По телевізору розказували про чиновника, який удома тримає готівку. Його гроші в купюрах по 500 грн важать 306 кг. А скільки ці бабки займають місця?

Лідія Киреєва, Бориспіль, Facebook

Ці під… ри обкрадають Україну навіть тоді, коли ми з вами пишемо пости у Facebook.

Надія Литвиненко, Гадяч Полтавської області, Facebook

На Банковій не прогнозували таких результатів і обурення мас публікаціями е-декларування. Що робитимуть, аби відволікти увагу від цього скандалю?

Під час здачі Дебальцевого і зрадницького Мінська-2 Гонтарева влаштувала паніку з курсом долара. Після того як Фірташ навів докази, що до нього на переговори їздили Порошенко і Кличко – в жертву принесли Шкіряка. Виставили його хитрим йогом у Непалі.

Сергій Вакула, Харків, Facebook

Один колега, який все життя займався хєр зна чим, тільки не тим, що прийнято називати чесною працею, який намахував державу, де можна і де не можна, прикупив собі хатів, квартир, земель і машин, гівном із поливочної машини обілляв чиновників з їх деклараціями у соцмережі. Ну, був би столяром на з/п у 3500 грн, питань нема, гнів праведний! Але ж у самого рильце в пушку. Переконуюсь у правоті чоловіка, який сказав: у ненависті пересічного українця до корумпованої влади лежить банальна заздрість до людей, які мають можливість вкрасти більше, ніж ти.

Сергій Притула, Київ, Facebook

Маю велику надію, що всі декларації прочитали професійні "домушники". Братва, роботи – непочатий край!

Орест Крвавич, Самбір Львівської області, Facebook

Поляки в шоці. Вони думали, що ми бідні. Тепер кажуть, що ми їх "ошукуємо", коли просимося на роботу.

Марина Андруняк, Варшава, Facebook

Маємо пишатися депутатами. Всі, як на підбір, естети, у кожного колекція – як не старовинних меблів, то картин чи зброї.

Ольга Ковальчук, Житомир, Facebook

Як зручно тепер хабарникам! Подивився в декларацію чиновника і знаєш, кого чим "обдарувати" – скульптурами, картинами чи вином.

Владлен Дубик, Львів, Facebook

Надо, чтобы на следующих выборах вместо фамилий первой пятерки фигурировали состояния: 15 золотых часов, три портсигара, три ляма баксов. Тогда лучше будем выбирать достойных. Потому что будет видно, кто способнее.

Віктор Зоря, Хрустальний (колишній Красний Луч) Луганської області, Facebook

Прем'єр тримає гроші в іноземній валюті і зберігає у готівці. Значить, влада не вірить у результат своєї роботи. Розповідає дурням казочки про стабільність, а в реалі економіка – в жопі, і не скоро звідти вийде.

Тетяна Гальченко, Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ)

Дніпропетровської області, Facebook

Вони збудували державу, в якій неможливо чесно заробляти, досягати успіху й розвиватися. І страхуються від того, аби вона їх не пожерла.

Олександр Солонько, Київ, Facebook

Прірва недовіри поглибилася. Політичних сил, які зможуть провести реформи, не видно. Все виглядає так, ніби Україна рухається до диктатури як єдиної форми влади, що здатна зберегти державу й стабілізувати ситуацію.

Віктор Семенюк, Вінниця, Facebook

Варіантів покарати за те, що зробили з країною, багато. Але пам'ятайте, що "пропускна" здатність крематорію на Байковому кладовищі має визначені межі. Й одного скаліченого залиште, будь ласка, щоб сидів чи лежав на вході й нагадував наступним обраним про можливу реакцію суспільства.

Ян Борецький, Київ, Facebook

Пропоную після оприлюднення е-декларацій усім заповнити ще й зае-декларації. Вказати – як і чим допомогли хлопцям на фронті. Якщо ця сума становить менше 10% від вказаного в е-декларації, тоді стаття – зрада Батьківщини.

Михайло Садовський, Здолбунів Рівненської області, Facebook

Квартири, машини, гроші, гроші, гроші, ще гроші, ще, ще, ще, картини, годинники, яхти, статуї, храм, телевізори, шуби, корпоративні права, вино, дивіденди. Такі суми та обсяги, що не зрозуміло, навіщо нам кредитування жебрацького МВФ.

"Міністерство еміграції України", Facebook

Что возмутило в декларациях? Что они живут на нале. Сколько стартапов можно на эти деньги запустить! Какому количеству бизнесов помочь взлететь. Да в те же банки влить – банковскую систему оздоровить. Но нет же. Черти спят на матрасах, набитых деньгами, и складируют в шкафах брюлики, часы и золотишко. Если у России проблемы – дураки и дороги, то у нас – это Россия и жлобы.

Толик с прибором, сторінка в ЖЖ npubop.livejournal.com

Маю гіркий досвід проводжати друзів "туди" і бачу, як адекватні люди, переступаючи поріг зоопарку під назвою Верховна Рада, стають психічно хворими. На це йде близько шести місяців – якщо в людини стійка психіка.

Євген Комаровський, www.komarovskiy.net

Тепер зрозуміло, чому чиновники й депутати – проти вільного володіння вогнепальною зброєю.

15-й Друг Хунты, Twitter

90% нардепів – злодії і мають сидіти пожиттєво з конфіскацією у всієї сім'ї.

TranceFM, Twitter

Декларації чиновників – це лише одна сторона нашої суспільної правди. Є й інша – світла. Від нас залежить, яка переможе.

Svyatoslav Vakarchuk, Twitter

Читаючи е-декларації наших можновладців, згадується "Ярмарок марнославства" Теккерея. Помножений на наше глупство і жлобство.

Volodymyr Ogrysko, Twitter

Чуваки бегали весь месяц – рассовывали по знакомым и родственникам, счета открывали. Они, правда, думали, что показав оставшийся для вида 1–2 лям долларов, будут выглядеть скромно. Но у нищего народа случился припадок. Народ знал, что те живут не бедно, но не осознавал масштабы.

Oleg, форум kharkovforum.com

Задекларировавшие горы наличности депутаты – редкие олени! Они явно не могут верно оценить окружающую действительность. С таким количеством полулегальных воинских формирований, демобилизованных бойцов и провезенного из зоны АТО оружия, вангую взятие заложников из числа чиновников с целью выкупа. 2017 год будет очень интересным.

linguafoeda, форум kharkovforum.com

Мне Гепу (мер Харкова Геннадій Кернес. – Країна) жалко. На 7 "квадратах" ютится.

Bandera_C, форум kharkovforum.com

На фоне этого абсолютного разврата, торжества жлобства и хамства, провластные и околовластные блогеры и эксперты, и даже некоторые нардепы, мужественно пытаются проглотить собственное дерьмо, отрыгивая фразы о том, что все эти золотые горы были "до", у людей бизнес, что 130 миллионов гривен – это всего-то 5 миллионов долларов, и нечего считать чужие деньги.

Самара11, форум gorod.dp.ua

Эта ситуация с е-декларациями делает олигархов белыми и пушистыми. Я даже начинаю подозревать, что это все дело происходит не без их участия.

Ацтек, форум gorod.dp.ua

Лихо насрали в душу волонтерам, собирающим деньги на тепловизоры и лекарства.

Favorites, форум gorod.dp.ua

Тим, хто не зможе пояснити походження статків, загрожує штраф або два роки ув'язнення. А про конфіскацію мовчать, хоча вона мала б стояти на першому місці.

Irina Serova, форум forum.lvivport.com

Зараз ви читаєте новину «"Народ перестав читати книжки. Зараз у тренді читати е-декларації"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути