вівторок, 19 лютого 2013 15:57

Мешканець Рівненщини зарізав 66-річного коханця дружини

Мешканець Рівненщини зарізав 66-річного коханця дружини
Фото: www.mosvedi.ru

У селі Забара Корецького району на Рівненщині затримали 57-річного місцевого жителя, якого підозрюють у вбивстві сусіда. Чоловік вдарив 66-річного Миколу ножем у спину за те, що спокусив його дружину. Постраждалий помер на місці.

Вбивство сталося у суботу. Ще до обіду дружина Надія пішла з дому. Чоловікові сказала, що йде привітати подругу Любу із днем народження. Ввечері пенсіонер занепокоївся, чого її довго немає.

"Я якраз протопив грубку. Думаю, а де ж моя Надя? Близько 18.30 пішов шукати її по селу - у Люби її не було. Серце підказало зайти до Миколи, бо наче відчував, що вона може бути в нього. Хата була незачинена і я зайшов всередину", - розповідає слідчим підозрюваний. – "Вона уже мені не вперше зраджує з ним. Було навіть таке, що я їздив у Корець платити за світло, вернувся додому раніше і застав їх голяка у моєму ж ліжку. Шкодую, що вбив Миколу. Що тепер про мене онуки подумають?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Шотландії кухар зарізав подругу через відмову повечеряти

Цього разу чоловік вкотре застукав дружину у спальні сусіда. Жінка злякалася і вибігла з будинку, а Микола залишився у кімнаті. Ревнивець спересердя схопив кухонного ножа, якого знайшов у передпокої. Потім підійшов впритул до суперника, нагнув його і один раз сильно вдарив ножем у спину.

"Чоловік зізнався у вбивстві і розкаюється. Він раніше уже був судимий – за зберігання і збут макової соломки. Разом з дружиною вони прожили 35 років. Родина не була благополучною, зловживали спиртним", - кажуть в обласному управлінні міліції. – "Відкрито кримінальне провадження – санкція статті передбачає від 7 до 15 років ув'язнення".

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Рівненщини зарізав 66-річного коханця дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути