понеділок, 04 лютого 2013 16:38

Житель Рівненської області втопився неподалік від дому

Житель Рівненської області втопився неподалік від дому
Фото: podrobnosti.ua

Загинув по дорозі додому 21-річний Василь Корда з села Мильча Дубенського району Рівненської області. Мертвого хлопця виявили у меліоративному каналі – до свого будинку він не дійшов всього кількадесят метрів.

Кажуть, напередодні юнак відпочивав на іменинах у одного із своїх знайомих. Коли надворі стемніло, гості почали розходитися. Василь попрощався з друзями і пішов до себе. Вже неподалік свого обійстя він раптом послизнувся у темряві і впав у канал. Вибратися самотужки звідти уже не зміг і захлинувся. Нікого з односельчан поблизу не було, щоб допомогти.

На тіло Василя у воді натрапив його батько, який вийшов шукати юнака у село - син вперше в житті не прийшов додому ночувати. Чоловік кинувся діставати тіло з каналу, однак син уже не дихав. Тоді викликав на місце лікарів та міліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині в пожежній водоймі втопився 9-річний хлопчик

"За даними судово-медичної експертизи, смерть наступила від механічної асфіксії внаслідок утоплення у воді", - каже Євгенія Кундеус з Дубенського відділу МВС.

"Там у каналі неглибоко, але Вася все-таки втопився. Можливо, йому раптом стало зле – раніше уже кілька разів з ним траплялося, що втрачав свідомість", - розповідають у Мильчанській сільській раді. – "Дуже шкода хлопця – неодружений, мав багато друзів, спокійний характер, розбирався у комп'ютерах. Ми його добре знали, бо він проходив у нас в сільраді практику. У батька на шиї Вася сидіти не хотів – мав якийсь тимчасовий підробіток у селі, але шукав постійну роботу. У Кордів залишилося ще двоє синів та дочка. Всього місяць тому відгуляли його день народження - на Різдво Василю виповнився 21 рік".

Зараз ви читаєте новину «Житель Рівненської області втопився неподалік від дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути