неділя, 15 жовтня 2017 18:10

Жінку з дітьми 30-й раз намагалися виселити з квартири

Жінку з дітьми 30-й раз намагалися виселити з квартири
Мешканці будинку по вул. Руській у Ченівцях не пускають до під'їзду судових виконавців, які хочуть виселити з квартири жінку з двома неповнолітніми дітьми. Фото - molbuk.ua

У Ченівцях 43-річну Марію Гумайло із двома неповнолітніми дітьми виконавча служба 30-й раз намагалася виселити з квартири.

Житло у родини відбирають на підставі підробного заповіту. За словами Марії, вона прожила у квартирі разом із покійною тіткою 33 роки. Була єдиною спадкоємицею. Після її смерті знайшлася жінка, яка ходила із тіткою до церкви. Вона і заявила свої права на квартиру та відсудила її. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла Марія Гумайло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорні рієлтори: за якими схемами аферисти відбирають житло

"Це двокімнатна квартира моєї тітки. Жила з нею з 10 річного віку. Вона ніколи не була заміжня, не мала дітей З цієї квартири школу закінчувала, училище, тут діти мої народилися. Тітка була із 1930 року. Коли їй було 63 — написала на мене заповіт. Розуміла, що більше немає біля кого голову прихилити. Я доглядала її до останнього дня життя. Вона померла на моїх руках в 2011 році. До останнього була в свідомості, говорила, що все мені залишила", - продовжує Марія Миколаївна.

За словами Гумайло, нова власниця наймає чоловіків, які залякують родину, вибивають їй двері та змінюють замки. Сусіди одразу викликають поліцію. Коли приїжджають виконавці — не пускають їх до під'їзду.

За словами адвоката родини Юрія Геасимчука - на заповіті нової власниці немає підпису тітки Марії Гумайло. Жінка і далі відстоюватиме своє право власності у судах.

Киянка, вчитель початкових класів 55-річна Наталія Дем'яненко 28 років стояла у квартирній черзі. Житло отримала напередодні професійного свята у 2010 році від мерії. Тепер її двокімнатну квартиру можуть відібрати колишні власники.

Зараз ви читаєте новину «Жінку з дітьми 30-й раз намагалися виселити з квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути