середа, 03 серпня 2016 17:21

Жінка кинулася під колеса вантажівки

З тяжкими тілесними ушкодженнями, з відкритою черепно-мозковою травмою до лікарні Тернополя потрапила невідома жінка. Її 3 серпня близько 2:30 на автодорозі "Обхід м.Тернополя", навпроти автозаправної станції, збив водій автомобіля "MERCEDES-BenzAtego". За словами водія, потерпіла раптово вибігла на проїжджу частину. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

 

"Жодних документів та телефону при жінці не було. Їй на вигляд 25-30 років. Була одягнута в синє плаття, взута у в'єтнамки. З собою мала чорну жіночу сумочку. На пальці лівої руки перстень з металу сріблястого кольору з камінцем. На вухах сережки, на шиї ланцюжок сріблястого кольору. Очевидці кажуть, що перед аварією бачили жінку на автозаправці. Вона була засмученою та плакала, запитувала, як пройти на Микулинецький міст. Свідки розповідають, що водій вантажівки намагався уникнути зіткнення, але потерпіла продовжувала бігти у напрямку автівки", - повідомляють у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець стрибнув із даху дев'ятиповерхівки

Наразі жінка перебуває в реанімаційному відділенні обласної лікарні у важкому стані. Тому правоохоронці звертаються до усіх, хто впізнав невідому, повідомити у поліцію за номером "102".

Зараз ви читаєте новину «Жінка кинулася під колеса вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути