неділя, 20 листопада 2011 15:50

Жінка 32 рази вдарила ножем зятя, щоб "утихомирити" його

Жінка 32 рази вдарила ножем зятя, щоб "утихомирити" його

На Чернігівщині у Козелецькому районі жінка вбила співмешканця своєї доньки кухонним ножем.

37-річний чоловік прийшов додому напідпитку. Побачивши, що його 36-річної співмешканки немає вдома, розлютився. І як тільки жінка повернулася додому, між ними виникла сварка.

Мати дівчини в цей час була на кухні і почула галас. Тоді вона, взявши кухонний ніж, вирішила заспокоїти коханого доньки, між родичами зав'язалася бійка.

Оскільки чоловік був сильно п'яний, літня жінка повалила його на підлогу і нанесла йому тридцять два удари ножем в різні частини тіла. Від отриманих ножових поранень чоловік помер на місці, а теща завернула тіло померлого в килим і витягла на вулицю. Після чого жінки помили підлогу та лягли відпочивати, і тільки надвечір наступного дня вирішили зателефонувати до міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівська барменша кухонним ножем зарізала відвідувача

Правоохоронцям підозрювана розповіла, що чоловіка вона вбивати не хотіла, а лише втихомирити. Співмешканець дочки ніде не працював, незадовго до смерті отримав судимість за крадіжку, любив випити і постійно вчиняв сварки.

Наразі жінку затримано, стосовно неї порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство). Їй загрожує позбавлення волі від семи до п'ятнадцяти років.

Зараз ви читаєте новину «Жінка 32 рази вдарила ножем зятя, щоб "утихомирити" його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути