вівторок, 23 липня 2013 11:50

Зі справи Павліченків хочуть збити увагу громадськості - правозахисник

Зі справи Павліченків хочуть збити увагу громадськості - правозахисник
Фото: society.lb.ua

Сьогодні в Апеляційному суді столиці продовжується розгляд справи родини Павліченків, яких звинувачують у вбивстві судді Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова. На засіданні мають оголосити результати судово-медичної експертизи рани на коліні Павліченка-молодшого. За версією слідства, він їх отримав під час боротьби з Сергієм Зубковим. Сергій Павлічкенко стверджує, що поранився під час прогулянки в день вбивства.

Трійка суддів вже двічі переносила розгляд апеляції. В перший раз через відсутність результатів експертизи, другий раз — захворів один із суддів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час маршу на підтримку Павліченків міліціонер не впорався з конем

Правозахисник та друг родини Володимир Широченко вважає, що справу розглядають по сценарію написаному в міліцейських колах.

"Засідання переноситься, щоб збити увагу громадськості до справи, враховуючи події Врадіївці, то це просто політично невигідно розглядати ще одну таку "непопулярну" справу. Через це засідання і переносили. Знаю, що сьогодні Дмитра  та Сергія Павліченків привезли до суду. Отже, справу почнуть розглядати", - розповів він.

Нагадаємо, Дмитра та Сергія Павліченків засудили за вбивство судді Сергія Зубкова торік у жовтні. Наразі триває розгляд апеляції.

Зараз ви читаєте новину «Зі справи Павліченків хочуть збити увагу громадськості - правозахисник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути