понеділок, 10 червня 2013 13:36

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Жертву Ландіка Коршунову перевіряють на предмет поширення порнографії

Жертву Ландіка Коршунову перевіряють на предмет поширення порнографії
Марія Коршунова. Фото: www.segodnya.ua

За заявою громадської організації "Громадський контроль", яка звинувачує луганську модель Марію Коршунову в поширенні порнографії, правоохоронці проводять перевірку.

Цю інформацію підтвердила начальник відділу зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Луганській області Тетяна Погукай, пише Укрінформ.

"У міліцію із заявою звернулася голова громадської організації "Громадський контроль" Тетяна Коструб. Громадські діячі звинувачують Марію Коршунову в проституції та поширенні порнографії. Заява внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Проводиться перевірка", - повідомила Т. Погукай.

Луганська модель Марія Коршунова відома через конфлікт із депутатом Луганської міськради Романом Ландіком, який стався в ніч з 4 на 5 липня 2011 року в ресторані "Баккара". 7 липня міліція порушила відносно депутата кримінальну справу за статтею "хуліганство". 19 січня 2012 р. Ленінський районний суд Луганська засудив Ландіка за побиття дівчини до 3 років позбавлення волі з випробувальним строком 2 роки, а також ухвалив звільнити його з-під варти в залі суду під підписку про невиїзд.

11 квітня завершено кримінальне провадження щодо Марії Коршунової у справі про нанесення тілесних ушкоджень Роману Ландіку. Кримінальне провадження було розпочате за заявою Романа Ландіка в грудні 2013 року за статтею 125 ч. 1 КК України - "спричинення легких тілесних ушкоджень".

Зараз ви читаєте новину «Жертву Ландіка Коршунову перевіряють на предмет поширення порнографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути