середа, 13 січня 2016 14:14

Жертвами терактів на Донеччині з початку війни стали 140 людей

Жертвами терактів на Донеччині з початку війни стали 140 людей
Фото: zadonbass.org

З початку бойових дій проросійські бойовики здійснили на території Донецької області 399 терористичних актів, внаслідок яких загинули 140 осіб.

Про це повідомив керівник обласного главку поліції В'ячеслав Аброськін під час реквієму в пам'ять про загиблих під Волновахою людей.

"Генерал повідомив, що з початку проведення антитерористичної операції поліцією Донеччини задокументовано 399 терактів проти мирного населення, в яких постраждало 916 жителів, з них 140 – загинули", - повідомляє прес-служба Нацполіції.

Як наголошується, донецькі правоохоронці забезпечують збір доказів та документування злочинів, вчинених терористами проти мирного населення. Матеріали кримінальних проваджень за фактами терактів передані до Служби безпеки України.

Нагадаємо, сьогодні у Волновасі вшанували пам'ять жертв минулорічного теракту. 13 січня 2015 року бойовики з "Градів" обстріляли блокпост на трасі Маріуполь-Волноваха-Донецьк. Снаряд влучив в автобус, внаслідок чого 10 мирних жителів загинули на місці, ще 2 людей померли у лікарні, 18 осіб отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Жертвами терактів на Донеччині з початку війни стали 140 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути