четвер, 08 грудня 2016 13:01

Затримали злочинців, які грабували церкви та прихожан

У Чернігові на залізничному вокзалі спіймали грабіжників-гастролерів, які обкрадали церкви та людей. До поліції звернулася прихожанка церкви "Різдва Христового".

Про це повідомляє сектор комунікації Нацполіції в Чернігівській області.

"Мати, син та його співмешканка гастролювали по Україні в пошуках церковних цінностей. У церкві "Різдва Христового" обікрали прихожанку. Забрали сумку з грошима, документи та банківські картки. Жінка звернулася до правоохоронців. Шахраїв затримали на залізничному вокзалі Чернігова" - розповідають у Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фукусіма знову мало не вибухнула

"Трійця виявилася жителями Донецької області. Їх уже давно розшукує поліція. Гастролювали електричкою. "Сімейка" встигла побувати у Вінниці, Житомирі та інших областях. Обікрали Храм святих мучеників Михаїла, князя Чернігівського та боярина його Федора. З вівтаря поцупили 3 нагрудні хрести з жовтого металу та дароношці. Викране продавали на чернігівських ринках. Люди були обурені таким товаром. За інформацією місцевих слідчі і вийшли на їх слід".

Любителям церковних цінностей загрожує в'язниця від 3 до 6 років.

В Івано-Франківській області затримали чоловіка, який обікрав 10 храмів. Двері виламував ломом. Крав лише гроші зі скриньок для пожертв. За таким "почерком" зловмисника знайшли. Йому загрожує 6 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Затримали злочинців, які грабували церкви та прихожан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути