четвер, 05 січня 2017 13:36

Засудили матір, яка кинула напризволяще 1,5 річних близнят

Засудили матір, яка кинула напризволяще 1,5 річних близнят

Чугуївський міський суд оголосив обвинувальний вирок 29-річної матері, яка на тиждень кинула своїх 1,5-річних доньок-близнят у селищі Есхара.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

У квітні 2015 року жінка посварилася з чоловіком і пішла з дому. Близько тижня не цікавилася дітьми. В цей час батько регулярно пив.

Після чергової пиятики він "заспокоїв" одну з дівчаток і ліг спати. Дитина померла вночі, а другу дівчинку госпіталізували з численними захворюваннями.

Суд визнав жінку винною у злісному невиконанні обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки та засудив її до 2,5 років за ґратами.

Раніше вирок дістав її чоловік - за вбивство з необережності і аналогічне невиконання обов'язків він отримав 3 роки і 4 місяці в'язниці.

Прокуратура не погодилася з м'яким вироком і подала апеляцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток до смерті забив товариша на території школи

На вимогу прокуратури чоловіка ті жінку позбавлено батьківських прав.

У Львові на вул. Гетьмана Мазепи о третій ночі багатодітна жінка в нетверезому стані жбурнула 4-місячне немовля в патрульних поліцейських, яких сама викликала. Поліцейський зловив дитину на льоту. Жінку госпіталізувала бригада з психіатричної лікарні.

Як розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова, за одну ніч патрульні тричі виїжджали на виклики на вул. Гетьмана Мазепи. Нетвереза жінка, яка викликала поліцію, не могла потрапити додому. Вона лишила чотирьох дітей на чоловіка, а сама пішла вживати алкоголь.

Зараз ви читаєте новину «Засудили матір, яка кинула напризволяще 1,5 річних близнят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути