середа, 09 листопада 2016 16:49

Засудили чоловіка, який убив свою дружину та закопав у лісі

Засудили чоловіка, який убив свою дружину та закопав у лісі

Жителя Одеси засудили на 13 років за убивство своєї дружини. Мотивом скоєного стали ревнощі. Жінка хотіла розлучитися із чоловіком, а він пояснював, що потрібно зберегти сім`ю.

Про це говорять у прес-службі поліції Одеської області.

31-річну жінку убили у травні 2012 року. Тіло закопали у лісі. Родичі заявили до поліції про зникнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік перерізав дружині горло

"У жертви була 6-річна дочка. Припущення про те, що вона могла поїхати, не повідомивши рідних, були відкинуті. Мобільні телефони жінки не відповідали, а згодом відключилися взагалі. Працівники одеської поліції майже півтора місяця шукали оголошену в розшук жінку, проте знайшли її мертвою, коли включився один з її мобільних телефонів. Громадянин, який їм скористався, розповів, що телефон знайшов, і вказав на покинуту територію в районі вулиці Промислової. Правоохоронці ретельно обстежили територію і виявили особисті речі зниклої, а згодом - і місце, де було поховано її тіло", - ідетсья у повідомленні прес-служби поліції.

Чоловіка загиблої затримали у той же день. Спочатку він не зізнавався у скоєнні вбивства і все заперечував, проте під тиском доказів розповів, як вбив дружину. Він чекав її на автобусній зупинці. Доїхав із нею до її роботи. Вмовляв повернутися. Подружжя зайшло у віддалене, поросле чагарником місце. Посварилися. Чоловік задушив дружину і покинув у зруйнованій будівлі.

Наступного дня заявив до поліції про її зникнення. Через кілька днів повернувся і закопав тіло загиблої. Місце прикидав пакетами із землею, шифером.

Суд визнав чоловіка винним. Наступні 13 років він проведе у в`язниці.

Зараз ви читаєте новину «Засудили чоловіка, який убив свою дружину та закопав у лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути