вівторок, 13 березня 2012 09:29

Запорізький пенсіонер ледь не замерз, просидівши всю ніч на дереві

Запорізький пенсіонер ледь не замерз, просидівши всю ніч на дереві

У Запоріжжі бійці аварійно-рятувального загону "Кобра" зняли з дерева 68-річного пенсіонера, який просидів в гілках на 8-ми метровій висоті майже всю ніч.

В Запоріжжі бійці аварійно-рятувального загону "Кобра" провели рятувальну операцію по зняттю з дерева 68-річного пенсіонера, який намагався обрізати у дворі будинку 12-метровий горіх, і застряг між гілками.

Як розповів агентству командир відділення запорізького аварійно-рятувального загону "Кобра" Едуард Нєхорошєв, "нога пенсіонера застрягла між гілок на 8-метровій висоті, самостійно спуститися з дерева чоловік не зміг і просидів на дереві всю морозну ніч".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка з Каліфорнії півдня витягували з дупла дерева

"На пенсіонера, застряглого на дереві, наділи парашутну систему, яку рятувальники використовують для спуску або підйому постраждалих з колодязя. Чоловік перебував у такому стані, що не міг самостійно допомагати руками і ногами. До того ж на висоті у нього прихопило серце", - зазначив Нєхорошєв.

Також рятувальники відзначили, що в результаті довгого перебування на висоті пташиного польоту пенсіонер отримав переохолодження.

"Замерзлого дереволаза обклали баклажками з теплою водою. Від болю або холоду він так прикусив свою вставну щелепу, що та розламалася на три частини", - відзначили рятувальники.

Рятувальники викликали до потерпілого "швидку допомогу".

Зараз ви читаєте новину «Запорізький пенсіонер ледь не замерз, просидівши всю ніч на дереві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути