четвер, 15 березня 2012 11:38

Запорізький грабіжник залишив інваліда без грошей і штанів

Запорізький грабіжник залишив інваліда без грошей і штанів

Усього кілька днів знадобилося співробітникам міліції Запоріжжя, щоб затримати грабіжника-нахабу, який відібрав велику суму грошей у інваліда. Грабіжник просто стягнув з пенсіонера штани, в кишені яких лежали гроші. Про це повідомила старший дільничний Жовтневого райвідділу міліції Запоріжжя Інна Дубініна.

"До міліції за допомогою звернувся 69-річний городянин. Він розповів, що випивав у себе на дачі, що знаходиться в межах міста з малознайомим чоловіком. Пенсіонер знав лише ім'я товариша по чарці. Той періодично з'являвся на території дачного кооперативу. Щоб не пити самому, старий запросив чоловіка до себе у гості", - розповіла Інна Дубініна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізького пенсіонера пограбував політичний агітатор

Мабуть, гість помітив, що у пенсіонера в кишені знаходиться велика сума грошей (інвалід носив свої заощадження завжди з собою). Коли алкоголь укупі з теплом від розтопленої грубки зморив дідуся, чоловік спробував витягти гроші з кишені, але це йому не вдалося. Тоді він почав стягати з пенсіонера штани. Інвалід прокинувся, але грабіжник встиг поцупити штани і разом з ними і грошима вибіг з будинку. Сума збитку склала близько 3 тисяч гривень.

"Дільничні Жовтневого райвідділу провели необхідні заходи і встановили особу підозрюваного. А потім і затримали грабіжника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки 48-річний житель Запоріжжя, який нещодавно звільнився з колонії. Відносно нього порушили кримінальну справу за статтею 186 КК - "Грабіж". Загрожує до 4 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Хоча, можливо, суд прийме інше рішення - підписка про невиїзд. Оскільки затриманий зізнався у скоєнні злочину", - повідомила Інна Дубініна.

Зараз ви читаєте новину «Запорізький грабіжник залишив інваліда без грошей і штанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути