четвер, 04 липня 2013 14:13

Спецтема: Жорстоке зґвалтування на Миколаївщині

Заступник міністра МВС приймає людей під охороною "Беркуту"
5

Фото: Фото Андрія Жигайла

У Врадіївському райвідділі міліції вистроїлась черга на прийом до першого заступника міністра внутрішніх справ Віктора Дубовика. Близько двадцяти чоловік в даний момент чекають у фойє відділення. До замміністра впускають тільки по одному, через кордон з "беркутівців" у масках.

На вході до райвідділу повісили оголошення про прийом. Спершу потрібно зареєструватись у чергового, потім дочекатись своєї черги. Приймає високопоставлений міліціонер на другому поверсі у кабінеті начальника.

Жителька Врадіївки Віра Підгурська прийшла, щоб розповісти про те що її сина убили в камері відділення у 2008 році. За версією слідства він повісився на умивальнику за допомогою светра.

"Мого Сашу затримали незрозуміло за що. Тримали його в ізоляторі, їсти не давали. На третій день я принесла їжу йому, так на моїх очах її відібрали у нього. А ввечері подзвонили, що він повісився. Коли тіло побачила - вся голова, шия та тулуб були в синцях. А судмедексперт написав що він задушився. Я хочу добитись справедливості, і взнати хто його бив. Колишній начальник ні слова не сказав мені після того, як його тіло забрали з моргу, все кудись посилав", - розповіла жінка.

За перші дві години на прийом записались 15 мешканців міста та району.

Нагадаємо, позавчора звільнили начальника райвідділу міліції Володимира Синицького. Сьогодні у місто приїхала комісія з Міністерства внутрішніх справ, яка має перевірити діяльність місцевих правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Заступник міністра МВС приймає людей під охороною "Беркуту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути