середа, 04 січня 2012 15:21

Закарпатець забив до смерті бабусю, яка його утримувала

Закарпатець забив до смерті бабусю, яка його утримувала

У ніч з 31 грудня на 1 січня на Закарпатті сталося вбивство. Мешканець села Буштино Тячівського району Закарпаття ногами й руками до смерті побив рідну бабусю.

Повідомлення про убивство тячівські міліціонери отримали після опівночі. До них зателефонувала мешканка Буштина й розповіла, що знайшла мертвою свою 76-річну матір. Коли правоохоронці зайшли до будинку, покійниця лежала на ліжку. На її тілі було багато синців та саден. Родичі запевняли, що через травму ноги жінка часто падала.

"Згодом співмешканка 22-річного онука покійної зізналася, що напередодні бабуся скаржилася їй на Володимира. Мовляв, той її побив. А ще за якийсь час правоохоронці знайшли п'яного юнака у центрі села, - розповіли у Тячівському райвідділі міліції. – Той запевняв, що не бив бабцю. Наступного дня, коли судмедексперти зробили розтин тіла й дали висновки, хлопця затримали".

Юнак зізнався, що у новорічну ніч він посварився зі своєю співмешканкою й почав її наздоганяти, аби побити. Жінка втекла з хати, а бабуся почала повчати хлопця й заступатися за жінку. Тоді Володимир кілька разів ударив стару руками й ногами по тілу. Після зайшов до своєї матері й повідомив, що знайшов бабусю мертвою й утік з дому.

Проти Володимира порушили кримінальну справу за нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Триває слідство.

Володимир ніде не працював. Разом з дружиною жили за рахунок пенсії бабусі.

Зараз ви читаєте новину «Закарпатець забив до смерті бабусю, яка його утримувала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути