пʼятниця, 17 квітня 2015 13:27

"Захарченко та референдум - це все одно що собака та рельса", - у РНБО прокоментували заяву "ДНР"

"Захарченко та референдум - це все одно що собака та рельса", - у РНБО прокоментували заяву "ДНР"

У РНБО запевнили, що не варто серйозно ставитись до заяви лідера терористів Захарченка щодо його планів провести ще один референдум щодо "незалежності республіки".

Про це на щоденному брифінгу, відповідаючи на питання журналістів, сказав речник штабу АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"Щодо проведення на території України, у тому числі, що стосується східних областей і окупованих територій - Луганщини і Донеччини - то вже чітко визначено навіть за Мінськими домовленостями, що вибори до органів місцевої влади мають проходити виключно за українськими законами і після того, як їх залишать незаконні збройні формування", - сказав Лисенко.

Він наголосив, що будь-які вибори та референдуми можуть проходити лише після створення всіх умов для того, щоб народ виконав своє волевиявлення і люди обрали для себе справжніх керівників, яким вони довіряють і які будуть піклуватися про них.

"Захарченко та референдум - це все одно що гиря та бенгальський вогник, собака та рельса. Ми розуміємо, що це людина, яка виконує те, що йому передають із Кремля, тому ставитися серйозно до таких заяв я б не радив", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, після виступу Путіна бойовик Захарченко заявив про готовність провести ще один референдум про статус "ДНР".

Зараз ви читаєте новину «"Захарченко та референдум - це все одно що собака та рельса", - у РНБО прокоментували заяву "ДНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути