Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2014 16:10

Загиблий генерал Кульчицький завжди літав туди, де стоять його солдати
6

Фото: Фейсбук

Генерал Сергій Кульчицький, який сьогодні загинув у підбитому терористами вертольоті, завжди літав або їздив туди, де стоять його солдати.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав активіст Юрій Касьянов.

"Генерал Кульчицький. Не весільний, не паркетний, не штабний ... - справжній командир. Завжди був поруч зі своїми бійцями: жив у наметі, їв нехитру солдатську їжу, яку, бувало, сам і готував. Суворий, але людяний - кожен міг прийти до нього зі своїми проблемами. З ним було просто ...

Чому він був у цьому нещасливому вертольоті? .. Тому що він завжди літав або їздив туди, де стоять його солдати. Він не берег свої лампаси - на броні БТР, або у відкритому дверному отворі вертольота зі зброєю в руках. Він захищав Україну. І робив це дуже добре. Робив це чесно. Мені пощастило бути знайомим з цією людиною" , - написав Касьянов.

Нагадаємо, що сьогодні в районі Слов'янська бойовики збили вертоліт МІ-8 Національної гвардії України. В результаті чого, за інформацією Турчинова, загинули 14 військовослужбовців. Серед них начальник управління бойової та спеціальної підготовки Нацгвардії України генерал-майор Сергій Кульчицький.

У Нацгвардії повідомили про 12 загиблих силовиків. Там також поінформували про те, що група бойовиків, яка збила український вертоліт знищена силами антитерористичної операції.

Зараз ви читаєте новину «Загиблий генерал Кульчицький завжди літав туди, де стоять його солдати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути