середа, 25 січня 2017 18:17

З бусу волонтерів украли допомогу для воїнів АТО
3

У Львові невідомі порабували мікроавтобус із волонтерською допомогою для бійців АТО.

Злодії забрали медикаменти, рукавиці, продукти та посилки з Італії, які мали передати бійцям на Донбас.

"Наша машина припаркована була біля самих дверей в під'їзд по вул. Головатого у Залізничному районі. Якісь сволочі вночі розбили скло і вкрали все. Передачі на ато які отримали на днях з Італії, передачі які зготувала щоб передати сьогодні поштою хлопцям. Медикаменти хлопцям на велику суму, каву, рукавиці, продукти і т д. А також інструмент, страховку. Вкрали все",- повідомила на своїй сторінці у Фейсбук волонтер, член благодійної організації "Допоможемо нашим захисникам разом" Уляна Кузик.

Користувачі соцмереж обурюються нахабністю грабіжників, та водночас наголошують, що не варто було залишати цінний вантаж у машині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтерка розповіла, хто насправді заробляє гроші на війні

"Жах ! Хтось знав що в бусі. і перевантажували теж в машину. в руках далеко не донесеш вкрадене. Це спланований грабіж", - вважає Ірина Яремко.

"Дуже шкода, що потребуючі не отримають того всього, що викрали з машини. Не зовсім відповідально, а швидше - зовсім невідповідально залишати цінний вантаж у машині, навіть, якщо вона припарковна під під'іздом", - зазначила Надія Косів.

Волонтер закликала львів'ян, які могли стати свідками події, допомогти знайти злочинців.

Поїздка волонтерів Бориса Пенчука та Сергія Герчака закінчилась обірваною вихлопною трубою, зірваним захистом двигуна та дірою у дні авто.

"Спершу вилетіли з дороги. Відірвали все в низу машини. Нас витягнув армійський Урал. Потім армійський "УАЗ" тягнув витягти з яру. Після таких пригод довелось залити соняшникової олії "Олейна" в гідропідсилювач руля, аби доїхати тільки до СТО", - розповідають волонтери.

Зараз ви читаєте новину «З бусу волонтерів украли допомогу для воїнів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути