середа, 18 грудня 2013 09:50

"Врадіївських ґвалтівників" можуть перевести в "колонію Луценка" уже до Нового року

"Врадіївських ґвалтівників" можуть перевести в "колонію Луценка" уже до Нового року
Ірина Крашкова. Фото: dt.ua

Засуджених у резонансній справі про замах на вбивство Ірини Крашкової уже до Нового року можуть перевести в міліцейську зону у селищі Макошине на Чернігівщині. В ту саму, де сидів екс-міністр МВС Юрій Луценко. Там не камерний режим, можна працювати в промзоні, перебувати на повітрі майже весь день, що зручніше, ніж відсидка в ізоляторі.

"Я днями зустрічався з підзахисним Дрижаком. Він не пригнічений після вироку до 15 років в'язниці, - заявив Володимир Клименко, адвокат засудженого міліціонера. - Він працював у міліції і вміє контролювати свої емоції. Мій підзахисний переконаний, що вирок незаконний і буде скасований".

Захисник Дрижака каже, що його клієнта можуть перевезти з СІЗО до в'язниці, не чекаючи апеляції, вже до Нового року. За його словами, це має бути ще одним елементом тиску на нього. Зараз засуджений чи не щодня отримує передачі від родичів, його відвідують батьки, громадянська дружина і брат.

Тим часом Ірина Крашкова закінчила працювати на виборах. Дівчина ненадовго працевлаштувалася помічником кандидата в нардепи по Миколаївському округу Руслана Радецького, який також представляє її інтереси в суді. Як відомо, в 132 окрузі переміг губернатор Микола Круглов. Радецький отримав всього 562 голоси і став 4-м.

"Зараз Ірина проходить курс реабілітації. Постійно працювати не може за станом здоров'я, - сказав Радецький. - Апеляцію ми подавати не будемо, хоч і не задоволені покаранням, бо вимагали довічного для Дрижака і Поліщука. Грошову компенсацію у розмірі 250 тис. грн Ірина не отримала, бо рішення суду не набуло чинності і буде оскаржене засудженими".

Нагадаємо, капітану міліції Євгену Дрижаку суд присудив 15 років позбавлення волі, лейтенанту міліції Дмитру Поліщуку - 15 років, таксисту Сергію Рабиненку - 11 років, Михайлу Кудринскому, який звинувачується в перевищенні влади і приховуванні тяжкого злочину, - 5 років позбавлення волі.

Родичі капітана Дрижака не згідні з вироком і вважають, що Крашкова заробила на зґвалтуванні 400 тисяч гривень, їздить на "Тойота Кемрі".

Зараз ви читаєте новину «"Врадіївських ґвалтівників" можуть перевести в "колонію Луценка" уже до Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути