пʼятниця, 25 травня 2012 16:17

Вихователька кримського дитбудинку вмила дитину окропом

Вихователька кримського дитбудинку вмила дитину окропом
Дитина потрапила до лікарні з опіками. Фото: transkarpatia.net

У Кримській республіканській установі "Будинок дитини "Ялинка" (Сімферополь) одна з виховательок ошпарилу дитини окропом. Вона отримала опіки.

"Малюк забруднився під час їжі, вихователька потягла його умити, відкрила гарячий кран, не помацала воду, не звернула уваги на його крик, ну мало, умиватися не хоче. У результаті ошпарила хлопчика окропом так, що він загримів до лікарні", - повідомило джерело.

Міністерство охорони здоров'я АРК проводить внутрішнє розслідування за фактом нещасного випадку. Про це повідомила прес-секретар МОЗ АРК Ольга Рибовалова.

"В даний час дитина знаходиться під спостереженням фахівців у лікарні. Його стан оцінюється як середнього ступеня тяжкості за станом на вчорашній день. Лікування дитини знаходиться на контролі у міністра Олександра Самойловича, він в курсі і за фактом проводиться внутрішнє розслідування", - сказала Ольга Рибовалова.

Вона уточнила, що за результатами перевірки буде ясно, чи був це нещасний випадок.

"Ступінь опіків, як мені говорили, другий. На сьогоднішній день ставлять діагноз. Це хлопчик, йому 3 роки. Для нас найголовніше, щоб дитина максимально одужала і забула про цей інцидент. Ми розбираємося, будуть вживатися заходи за результатами перевірки", - сказала Рибовалова.

 

Зараз ви читаєте новину «Вихователька кримського дитбудинку вмила дитину окропом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути