середа, 11 листопада 2015 13:13

Ворожі атаки під Новозванівкою та мінометні обстріли Болотенного. Карта РНБО

Автор: mediarnbo.org
 

Бойовики на всіх напрямках ведуть вогонь, а поблизу Новозванівки бійці АТО відбили ворожу атаку.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"Луганський напрямок. Учора вранці противник провів обстріл наших позицій біля прикордонного селища Болотене у Станично-Луганському районі. Крім стрілецької зброї, супротивник застосував 82-мм міномети. У самій Станиці Луганській, Щасті, вздовж Бахмутської траси та в Золотого вчора було спокійно.

Між окупованими селищами Калинове та Новозванівка вчора ввечері відбувся бій між силами АТО та бойовиками. Ворожа ДРГ висунулася та атакувала наші позиції. Зазнавши невдачі, противник спробував обійти українські рубежі оборони, але у нього нічого не вийшло - ворога було виявлено. У підсумку після півгодинного бою бойовики відступили, зазнавши втрат.

Донецький напрямок. Протягом дня противник неодноразово відкривав вогонь по наших позиціях під Горлівкою, у Зайцевому та Майорську. При цьому тричі НЗФ застосували 82-мм міномети, які розташовані безпосередньо у житлових кварталах, що межують з лінією зіткнення.

На ділянці фронту від Горлівки до Ясинуватої вчора не стріляли. Натомість у районі Донецького аеропорту і Мар'їнки ворожі провокації тривають. Здебільшого бойовики ведуть неприцільний вогонь у світлу пору доби, не застосовуючи там важкого озброєння.

Маріупольський напрямок. Ворожу провокацію зафіксовано біля селища Старогнатівка. Також перестрілка між силами АТО і ворогом відбулася в районі прифронтового селища Гранітне. Південніше, аж до самого Азовського моря, режим тиші не порушувався", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Ворожі атаки під Новозванівкою та мінометні обстріли Болотенного. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути