субота, 23 січня 2016 12:07

Володимир Парасюк жбурнув скляною у прокурора

Володимир Парасюк жбурнув скляною у прокурора

Народний депутат Володимир Парасюк кинув склянку у прокурорів після того, як судді Закарпатського апеляційного суду відмовилися пом'якшити запобіжний захід для учасника бійки на Драгобраті бійця "Правого сектора" Петра Угрина ("Педро"). Про це повідомляє ONPRESS.INFO з посиланням на повідомлення члена "Правого сектору" Юлії Арефьєвої.

"Парасюк знову жжот: в мєрзку прокурорську мордяку прилетіла спочатку пляшка, а тоді стаканчик із водою. Нардеп на всі питання потискає плечима і каже "то я його охолодив", — зазначила Юлія.

За її словами, після цього з обличчя прокурора зникла посмішка.

"Маю відмітити, що посмішка з жирної морди після того десь зникла. Сидить тепер навіть троха пічальний, в папіряки дивиться, огидно не либиться…", — сказала Арефьєва.

Після того, як Парасюк кинув склянку у прокурорів, у залі суду зчинилася штовханина між тими, хто приїхав підтримати бійців "ПС", та поліцією.

Нагадаємо, Суд залишив Угрина під вартою до 8 березня. Рішення суду оскарженню не підлягає. На наступному засіданні суд дозволив взяти на поруки народних депутатів України Володимира Соляра, Юрія Тимошенка та Олега Петренка ще одного учасника бійки – добровольця "Правого сектору" Сергія Тищенка з позивним "Нацик".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Парасюк жбурнув скляною у прокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути