неділя, 20 квітня 2014 11:45

Спецтема: Війна на Донбасі

Вночі у Слов'янську застрелили одну людину, ще трьох поранили - МВС
5

В м. Слов'янськ Донецької області в ніч на неділю на блокпосту між двома групами громадян виникла збройна сутичка, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

За даними міністерства, зіткнення сталося близько 3 годин ночі. В результаті одна людина загинула і троє отримали вогнепальні поранення.

Постраждалі госпіталізовані.

Подробиці даного інциденту уточнюються.

Як повідомив кореспондент УП, на місці події також залишилися два згорілі автомобілі, в яких на блокпост прибули нападники.

Вони повністю спалені. За попередніми даними, згоріли від того, що ті, хто перебував на блокпосту кидали в них пляшки з запальною сумішшю.

На думку місцевих жителів, які були очевидцями подій, нападники були професіоналами та вели прицільний вогонь по людях, які були на блокпосту.

Також, за непідтвердженою інформацією, на блокпосту знаходилося кілька людей і вони були без зброї.

На місці події - багато гільз, за словами очевидців - від зброї нападників. Також виявлені залишки світло-шумових гранат, схожі на ті, які виявляли на Майдані в Києві після сутичок протестувальників з силовиками.

Разом з тим, журналісти не виявили на місці перестрілки калюж або слідів крові, а згорілі машини сильно обстріляні. При цьому місцеві жителі стверджують, що у ополченців на блокпосту не було ніякої "потужної зброї", тільки підручні засоби або кийки.

Зараз ви читаєте новину «Вночі у Слов'янську застрелили одну людину, ще трьох поранили - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути