четвер, 28 березня 2013 16:13

Виселення художника з квартири у центрі столиці перенесли

Виселення художника з квартири у центрі столиці перенесли
Олексій Попондопуло. Фото: gazeta.ua

Сьогодні судові виконавці не з'явились до київського художника Олексія Попондопуло з метою виселення його з квартири. Адже напередодні художник разом з юристами написав заяву до Шевченківського районного суду про припинення дій судових виконавців.

"На щастя, сьогодні виконавці не прийшли. Вчора ми занесли заяву в суд про припинення дій судових виконавців. Суддя приписав на завтра суд з цього приводу. А 1 квітня відбудеться суд про визнання договору купівлі-продажу недійсним", - розповів Андрій Потопальський, родич потерпілого.

Нагадаємо, 19 березня виконавча служба втретє намагались виселити з квартири 55-річного Олексія Попондопуло. За рішенням суду чоловік підтвердив продаж своєї квартири. Проте сам художник стверджує, що квартиру нікому не продавав. Про те, що його квартира продана дізнався два роки тому у БТІ. Тоді він звернувся до комунальників, бо хотів обміняти квартиру на дешевшу. Грошима, що залишилися б від обміняної квартири планував розрахуватися з боргами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У художника видурили квартиру в центрі столиці

За документами, художник начебто продав житло ще 13 лютого 2007 року. Потерпілий розповів, що його квартиру продали по документах з ксерокопіями, а нова власниця придбала житло за довіреністю. Всі оригінали документів на квартиру були у нього. Платіжки за комунальні послуги, протягом всього часу, приходили на ім'я художника.

Новою власницею квартири є пенсіонерка Катерина Грищенко, яка знімає житло у Вишгороді. За документом купілі-продажу квартири, колишня працівниця банку начебто заплатила за житло 220 тисяч доларів. Проте художник каже, що ніяких грошей не отримував і ніколи не бачив цю жінку. І вперше зустрівся з нею на суді.

Адвокат нової власниці квартири Андрійко Олександр все заперечує. Розповідає, що Катерина Грищенко дозволила йому певний час пожити у цій квартирі, тому художник сплачував за комунальні. Показав документи на купівлю-продаж квартири та розписку художника на отримання грошей. Адвокат пояснює, що покупець квартири заплатила художнику готівкою.

Зараз ви читаєте новину «Виселення художника з квартири у центрі столиці перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути