Ексклюзиви
четвер, 05 червня 2014 09:39

Вищий спецсуд виніс остаточне рішення у справі Оксани Макар

Вищий спецсуд виніс остаточне рішення у справі Оксани Макар
Фото: lenta-ua.net

Вищий спеціалізований суд України виніс остаточне рішення у справі про вбивство Оксани Макар. Судді залишили вирок у силі. Про це повідомив адвокат матері дівчини Тетяни Суровицької Віктор Василюк.

"(Суд) залишив у силі вирок, за яким Краснощок отримав довічне ув'язнення, Присяжнюк - 15 років позбавлення волі і Погосян - 14 років позбавлення волі. Незважаючи на те, що ми домагалися довічного ув'язнення для всіх засуджених, в цілому я задоволений рішенням. Головне, що ним залишилася задоволена мама Оксани. Вона сказала: "З них вистачить, решта - на розсуд Бога", - пише він на своїй сторінці в Facebook.

Юрист зазначив, що засуджений Краснощок підтримав касаційну скаргу потерпілої сторони з вимогою призначити всім однакове покарання. Однак суд залишив вирок у силі.

Нагадаємо, в ніч на 10 березня 2012 троє миколаївських жителів Євген Краснощок, Артем Погосян і Максим Присяжнюк зґвалтували 19-річну Оксану Макар. Вони намагалися її задушити, а потім спалити. Тоді дівчина вижила, але після важких операцій 29 березня Оксана Макар померла у Донецькому опіковому центрі.

27 листопада 2012 року Центральний районний суд Миколаєва засудив Євгена Краснощока до довічного ув'язнення, Артема Погосяна - до 14 років позбавлення волі, Максима Присяжнюка до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Вищий спецсуд виніс остаточне рішення у справі Оксани Макар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути