вівторок, 12 січня 2016 19:23

Винуватець смертельної ДТП в столиці виявився сином бізнесмена з Дружківки

Винуватець смертельної ДТП в столиці  виявився сином бізнесмена з Дружківки
Фото: facebook.com

Водій, який минулої суботи став винуватцем смертельної ДТП поблизу станції метро "Лівобережна", виявився сином бізнесмена з Дружківки.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Дмитро Гнап.

"За нашими даними, мажором, який минулої суботи в районі метро Лівобережна вилетів на узбіччя на Мерседесі GL, вбив одну людину і травмував трьох є Станіслав Андрійович Толстошеєв. Він син Андрія Толстошеєва - бізнесмена з Дружківки (Донецька область). Толстошеєв-старший в партнерстві з донецькими регіоналами активно займався будівництвом в часи Януковича. І навіть дорвався до дуже корупційоної годівниці під назвою державна програма "Доступне житло". За нової влади Толстошеєв вже потроху пиляв мільйони на постачанні деталей для "Укргазвидобування", як про це писали "Наші Гроші"", - написав журналіст.

"Джип Мерседес з номерами АН 7337 ЕР зареєстрований на його доньку - Толстошеєву Олену 1990-го року народження. Щось мені підказує, що хлопець очікуватиме суд по цій справі десь в районі Мальдив. Тим більше, що є інформація що два роки тому він вже скоїв ДТП і щасливо уникнув покарання. Стільки ДТП з таким слабим серцем, як він все це витримує?", - зазначив Гнап та додав, що наразі водій лікується в одній з приватних столичних клінік.

Нагадаємо, 9 січня неподалік від станції метро "Лівобережна" в Києві автомобіль "Мерседес" вилетів на тротуар та влетів у стоматологію, загинула жінка-пішохід.

Зараз ви читаєте новину «Винуватець смертельної ДТП в столиці виявився сином бізнесмена з Дружківки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути