понеділок, 12 жовтня 2015 18:42

Вінницького таксиста знайшли задушеним в лісі
3

Фото: фото надане прес-службою УМВС у Вінницькій області

Вінницькі правоохоронці чотири дні шукали зниклого 28-річного таксиста Віталія. Тіло виявили у лісі неподалік села Сальник Калинівського району.

До міліції звернулася дружина таксиста ще п'ятого жовтня. Повідомила, що він в день зникнення працював у службі таксі. Почали шукати його авто "Ауді 100". Працівники ДАІ ввели план "Перехват".

Таксисти помітили машину зниклого чоловіка у місті Іллінці. Влаштували засаду і схопили чоловіків, які згодом підійшли до неї.

"Чоловік, який сів за кермо машини — місцевий підприємець. Сказав, що купив цю "Ауді" за 20 тисяч гривень. Він не назвав своїх справжніх продавців. Проте ми встановили , що вони пропонували придбати у них машину і іншим громадянам. Це допомогло з'ясувати прізвища трьох зловмисників. Заарештували усіх. Їм 26, 24 та 21 рік. Двоє з них — жителі Вінницького району, третій – з Іллінецького району" - розповідає т.в.о. начальника УМВС у Вінницькій області Сергій Кримчук.

На пошуки тіла знадобилося чотири доби. Обшукувати ліс відправилися також військовослужбовці. Дев'ятого жовтня його знайшли посеред лісу. Вбитий був прикиданий гіллям. Експерти з'ясували, що його задушили.

За попередніми даними слідства, злочинці напали на таксиста на виїзді з Вінниці. Зв'язали та вивезли у ліс за 20 км, щоб заволодіти його машиною. Затриманим загрожує довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Вінницького таксиста знайшли задушеним в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути