Ексклюзиви
середа, 06 березня 2013 14:57

Вінницькі міліціонери викрали чоловіка заради викупу

Вінницькі міліціонери викрали чоловіка заради викупу
Фото: www.forbes.ru

3-го березня на Вінниччині четверо невідомих викрали чоловіка. Серед викрадачів двоє слідчих Немирівського райвідділу міліції. У міліцію звернувся місцевий бізнесмен, і повідомив, що з нього вимагають викуп.

"До нас звернувся молодий чоловік і повідомив, що хтось викрав його рідного 36-річного брата, безробітного мешканця Вінниці, - каже начальник слідчого управління прокуратури Вінницької області Віталій Голощак. - Зловмисники вимагали викуп у сумі 12 тисяч доларів, про що повідомили по телефону. Завдяки проведеним оперативним діям, слідчі встановили можливе місце утримання викраденого".

Ввечері того ж дня, після передачі грошей за звільнення чоловіка, четверо злочинців було затримано. Серед них двоє молодих слідчих Немирівського райвідділу міліції. В операції звільнення заручника був задіяний спецпідрозділ "Сокіл". Зараз життю та здоров'ю потерпілого нічого не загрожує.

"У зв'язку з причетністю до справи правоохоронців, подальше розслідування цього злочину доручено слідчому відділу прокуратури Вінницької області, - повідомляють у прес-службі відомства. - Злочинці перебувають під вартою. За скоєння злочину їм загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років".

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі міліціонери викрали чоловіка заради викупу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути