Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 12:37

Відвідувачі ресторану врятували двох дітлахів, які провалились під кригу
6

Фото: Фото: Прес-служба МНС
Хлопці йшли по кризі і провалились

Ця надзвичайна подія сталася 20 січня у Шевченківському районі міста Запоріжжя на річці Суха Московка. Саме тут ледь не втопилися двоє хлопців 9 та 10 років.

Про це розповіла помічник начальника МНС України у Запорізькій області Юлія Баришева.

Як з'ясувалося, хлопці хотіли сфотографуватися із птахами, які знаходилися у вольєрі на річці біля ресторану. Вони вирішили піти до нього через кригу.

За словами 9-річного Максима, раптом під ним провалилася крига і хлопчик опинився у воді. Інший хлопець, 10-річний Олексій намагаючись врятувати друга, також провалився. Крики дітей почули працівники та відвідувачі ресторану. На допомогу дітям побігли двоє хлопців Артур Васаян та Олександр Тихий.

"Я почув якийсь шум та вийшов на подвір'я. Мені сказали, що тонуть діти. Не гаючи ні хвилини, я побіг на берег та пірнув до них у воду. Глибина озера в тому місці складає близько 2 метрів. Я тримав дітей, щоб вони не пішли під воду", - передали слова 32-річного Артура у прес-службі МНС.

Одночасно з ним на допомогу прийшов Олександр. Він знайшов надувний човен та почав підбиратися до місця пригоди. Разом вони витягли дітей.

"В ресторані працівники обігріли і напоїли теплим чаєм постраждалих дітей та їх рятівників. Крім цього, вони викликали лікарів швидкої медичної допомоги та батьків хлопчаків. Артур та Олександр героями себе не вважають і кажуть, що так міг вчинити кожен пересічний громадянин", - розповіла Баришева.

Зараз ви читаєте новину «Відвідувачі ресторану врятували двох дітлахів, які провалились під кригу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути