середа, 03 жовтня 2012 20:45

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Відео розстрілу охоронців "Каравану" було змонтоване - ЗМІ

Відео розстрілу охоронців "Каравану" було змонтоване - ЗМІ
На відео стрибає баланс світла. Фото: скріншот з Youtube

Виявилося, що оприлюднене відео стрілянини у "Каравані" - не повна версія подій, йдеться в сюжеті ТСН. Під час розстрілу охоронців у маленькій кімнаті можна помітити, що відео змонтоване, зазначили фахівці.

"100% відео змонтоване. Ми бачимо це навіть по світлу. Стрибає баланс світла", - пояснила режисер відеомонтажу Марія Ковалевська.

Не меншої уваги заслуговує і відсутність крові після пострілів. Єдина ж загадка, яку поки що вдалось розгадати, - це кулі. При пострілах впритул вони проходять навиліт, чого знову ж таки не було під час подій у "Каравані".

ВІДЕО: Повне ВІДЕО розстрілу охоронців у "Каравані"

"Або саморобні патрони були, де недостатній об'єм пороху для пробивної сили, або ж сам стовбур був перероблений і він гасив потужність куль", - заявив в ексклюзивному коментарі колишній заступник керівника УБОЗу Київщини Сергій Лисенко.

Він також припустив, що розкриття справи може значно затягтися. Адже головна перепона у слідства на сьогодні - це не тільки відсутність імені та прізвища зловмисника, а й випадковий характер злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивця охоронців "Каравану" може бути вже мертвим - екс-співробітник карного розшуку

"Відповідно не можна вибудовувати якийсь взаємозв'язок між жертвою і злочинцем, як це зазвичай робиться. Такі злочини звичайно розкриваються складніше", - пояснив Лисенко.

Нагадаємо, 26 вересня в ТРЦ "Караван" у Києві на вулиці Луговій чоловік убив з вогнепальної зброї трьох співробітників приватної охоронної фірми, четвертий співробітник перебуває у лікарні. Він вже прийшов до тями, але ще не заговорив. За фактом стрілянини порушено кримінальну справу. За інформацію про зловмисника пропонують 100 тисяч грн.

Зараз ви читаєте новину «Відео розстрілу охоронців "Каравану" було змонтоване - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути