Ексклюзиви
неділя, 02 березня 2014 17:15

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

"Вибачте нас, ми не хочемо воювати" - російські загарбники відступають, опустивши голову

"Вибачте нас, ми не хочемо воювати" - російські загарбники відступають, опустивши голову
Фото: mobilmusic.ru

Російський спецназ покинув територію 191-го навчального загону ВМС України в Севастополі.

"КамАЗ, на якому вони вторглись на територію, блокується українським БТРом, спецназ іде пішки і йде в напрямку "Лазаревських казарм", - говориться в підписі до відео з місця подій, оприлюдненому Морським порталом, пише "Українська правда".

"Багато хто, опустивши голову, проходячи повз українських військових через КПП, каже: "Вибачте нас, ми не хочемо воювати, але нам дали наказ...", - зазначає автор відео.

У підписі до іншого відеозапису нагадується, що о 5.30 ранку 2 березня "російські спецназівці незаконно проникли на територію військової частини 191 навчального загону ВМС України й захопили зброю".

"Спроба вивезення зброї була успішно відвернена за допомогою блокування бронетранспортером БТР-80 російського військового КамАЗу. Офіцери стали "живим щитом" навколо бронетранспортера й не дали російським військовим відбуксувати його вбік", - зазначає автор відео.

"Попри те, що силовики РФ двічі стріляли з автомата в повітря, українські військові не відступили й не піддалися на провокацію силового сценарію", - зазначає Морський портал.

"Таким чином, удалося досягнути компромісу: російський спецназ покинув територію військової частини, а КамАЗ зі зброєю в супроводі українських військових відправлений на 174-ю базу зберігання ВМС України", - додається під відео.

Зараз ви читаєте новину «"Вибачте нас, ми не хочемо воювати" - російські загарбники відступають, опустивши голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути