вівторок, 27 серпня 2013 10:38

Вбитий священик Києво-Печерської лаври виявився безробітним

Вбитий священик Києво-Печерської лаври виявився безробітним
Фото: tsn.ua

Священик, якого знайшли мертвим 23 серпня, був насправді безробітним та не мав жодного стосунку до церкви, повідомляє прес-служба УМВС України у Києві.

Нагадаємо, 23 серпня о 16.10 до міліції надійшло повідомлення про виявлення в квартирі по провулку Лабораторний, 26-А трупа квартиранта.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Печерського райуправління міліції, де в одній із квартир було виявлено труп чоловіка. Загиблим виявився чоловік 1977 року народження, який орендував квартиру за вищезазначеною адресою.

Того ж дня слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в м. Києві відкрито кримінальне провадження та внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство".

Столичними правоохоронцями за підозрою у вчиненні даного кримінального правопорушення затримано громадянина України, 1988 року народження, уродженця Закарпатської області, безробітного, знайомого загиблого. У скоєнні вбивства затриманий зізнався. Він пояснив, що скоїв злочин на ґрунті неприязних стосунків після розпиття спиртних напоїв. Досудове розслідування триває.

Санкція за статтею ч. 1.ст.115 "Умисне вбивство" передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

У міліції спростовують інформацію, що загиблий чоловік має стосунок до Києво-Печерської лаври та причетний до справи із викраденням монашок. Дана інформація не відповідає дійсності, загиблий не був працевлаштований та жодного відношення до церкви не мав.

 

Зараз ви читаєте новину «Вбитий священик Києво-Печерської лаври виявився безробітним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути