пʼятниця, 16 грудня 2011 17:56

"Васильківських терористів" просять звільнити на поруки депутатів

"Васильківських терористів" просять звільнити на поруки депутатів

Суддя Юрій Бурбела оголосив перерву у попередньому судовому засіданні у справі так званих "васильківських терористів" та направився до нарадчої кімнати.

Він має розглянути питання щодо зміни запобіжного заходу на такий, який не пов'язаний з утриманням за ґратами. А також питання щодо фото і відео фіксації процесу. Відповідні клопотання заявили захисники обвинувачених.

Слід зазначити, що суддя не допустив до участі у справі в ролі захисників дружину обвинуваченого Шпари Наталію та матір обвинуваченого Сергія Бевза Ларису Бевз. Підставою для цього стало те, що їх допитували у ролі свідків по справі. Однак допустив до захисту батька обвинуваченого Бевза Василя, хоч того теж допитували.

Батьки обвинуваченого пояснюють, що вони з самого початку відмовились від надання свідчень, аби виступити в подальшому захисниками свого сина. Також пояснюють, що у процесі так званого допиту вони не давали ніяких свідчень і на всі запитання відповідали, що ми відмовляємось давати свідчення.

Під час засідання захисники зачитували заяви депутатів васильківської міськради з проханням звільнити обвинувачених на поруки. Під заявою підписались 13 депутатів міськради. У своєму зверненні вони давали гарантію, що обвинувачені не будуть ухилятися від участі у процесі та будуть вчасно з'являтися в суд на всі засідання.

Також звернення з клопотанням звільнити на поруки подали народні депутати Ксенія Ляпіна та Павло Мовчан.

Зараз ви читаєте новину «"Васильківських терористів" просять звільнити на поруки депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути