понеділок, 24 березня 2014 17:05

На Вінниччині п'яний тракторист переїхав трьох дівчат

На Вінниччині п'яний тракторист переїхав трьох дівчат
Фото: wikimedia.org

22 березня близько дев'ятої вечора у селі Сошанське Козятинського району Вінниччини п'яний тракторист збив трьох підлітків. Дівчата саме йшли до спортзалу, коли на них наїхав трактор.

У селі кажуть, що тракторист був п'яний, тому й не помітив дівчаток.

"Постраждали всі троє, але найбільше дісталося одній. Тракторист переїхав колесом обличчя бідоласі. Коли мати збитої дівчини пішла до винуватця трагедії, то побачила на сівалці шматки волосся та одягу доньки, а ще плями крові. Про цю страшну подію говорить все село", - розповідають односельці.

У Козятинському райвідділку міліції підтверджують той факт, що тракторист був п'яний. Але те, що він проїхався по обличчю однієї з дівчат - заперечують.

"52-річний чоловік їхав з посівної трактором МТЗ, до якого причеплена сівалка. Дівчата йшли узбіччям. Чи не побачив, чи не розрахував габаритів - з'ясує слідство. Водій на вигляд дійсно був п'яний, але відмовився проходити експертизу. За даним фактом проти нього порушене адміністративне провадження. Поки потерпіла в лікарні - ми не можемо визначити ступінь важкості її стану. Після закінчення лікування ми вилучимо її історію хвороби, замовимо експертизу, яка встановить ступінь важкості ушкоджень дівчини", - розповів слідчий Дмитро Микитюк.

Одна із потерпілих дівчат госпіталізована до травматологічного відділення районної лікарні із ушкодженнями середнього ступеня важкості.

"Від удару дівчина впала, отримала садна, подряпини, струс мозку. Переломи у неї не виявлені. Якщо б тракторист колесом проїхався по обличчю - не залишилося б цілої кістки", - кажуть медики.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п'яний тракторист переїхав трьох дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути